Είστε εδώ

19 May

Η κορυφαία ποιότητα των Α’ Υλών απογειώνει το Εκπαιδευτικό Αποτέλεσμα

 

Στο ΙΕΚ Μαγειρικής ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS επιμένουμε στην ποιότητα των Α΄υλών που χρησιμοποιούμε στα εργαστήριά μας,γιατί ξέρουμε ότι αυτό επελευθερώνει την δημιουργικότητα των αυριανών chefs και pastry Chefs.

Με προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές, στις Σχολές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS, μαγειρεύουμε με τα πιο ποιοτικά προϊόντα:

Extra Παρθένο Ελαιόλαδο Σεφερλής - Άλευρα από την εταιρεία Μύλοι Κρήτης

Μανιτάρια από την Φάρμα Μανιταριών Δίρφυς - Βιολογικό κρασί απο το κτήμα Τζιβάνη

06 April

Κορυφαίες Pastry & Bakery δημιουργίες στο IEK Ζαχαροπλαστικής Praxis

 

Aπό τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής - Αρτοποιίας, που αποδεικνύουν καθημερινά ότι αποτελούν την επόμενη γενιά κορυφαίων pastry chefs.Σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής

15 May

Τα πάντα γύρω από τα Μανιτάρια: Καλλιέργεια, Συλλογή, Συσκευασία, Μαγείρεμα

Σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες της χώρας,στην πρότυπη Φάρμα Μανιταριών Δίρφυς στην Εύβοια, έμαθαν τα πάντα για  όλη τη διαδρομή των μανιταριών:

Από το υπόστρωμα καλλιέργειας έως  την συγκομιδή, την συσκευασία την τυποποίηση και την αποθήκευση.

Μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ  Porcini, Λεντινούλα, Μορχέλλες, Κανθαρέλλες, Πλευρότους Gourmet μανιτάρια γλυκό του κουταλιού, Χορτόσουπες με μανιτάρια, Zυμαρικά με μανιτάρια,Φαρμακευτικά μανιτάρια.

Ακολούθησε γευσιγνωσία μανιταριών στο Μανιταροπωλείο της Φάρμας.Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Λευτέρη Λαχουβάρη για την ξενάγηση και το καταπληκτικό σεμινάριο!Και του χρόνου!

12 May

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Μικροζυθοποιϊα SEPTEM

Μια από τις πιο γνωστές και σημαντικές μικροζυθοποιίες της χώρας, την SEPTEM, επισκέφτηκαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ξενοδοχειακών,του ΙΕΚ Μαγειρικής και του ΙΕΚ Γεωπονίας του ΙΕΚ PRAXIS.

Έμαθαν τα πάντα για την διαδικασία παραγωγής μπύρας και έκαναν γευσιγνωσία στις εκλεκτές ετικέτες μπύρας που διαθέτει η SEPTEM,κάθε μία με το όνομα μίας από τις 7 ημέρες της εβδομάδας.

Monday’s Pilsner, Friday’s Pale Ale

Sunday’s Honey Golden Ale, Thursday’s Premium Red Ale

Saturday’s Porter, Winter Days Porter

02 May

Σεμινάριο Παγωτού για Ζαχαροπλάστες και Μάγειρες, με την Optima Pastry

 

 Ένα μοναδικό Ζαχαροπλαστικό Σεμινάριο παρασκευής Παγωτού, ειδικά για τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS μας παρουσίασαν η Pregel  και η Optima Pastry. Με εισηγητή τον Χριστόφορο Λαζαρίδη.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία