Τα Νέα μας

15 July

Το ΙΕΚ PRAXIS πάντα δίπλα στους παραγωγούς της Εύβοιας: Επίσκεψη των σπουδαστών στο ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚΟΥΜΠΡΗ.

15 July

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το εαρινό εξάμηνο, οι σπουδαστές Αθήνας και Χαλκίδας, του ΙΕΚ PRAXIS επισκέφθηκαν το οινοποιείο του Σκουμπρή, στον Άγιο Νικόλαο του Ληλάντιου πεδίου, στην Εύβοια.

 

01 July

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ "βάφτισαν" τον Πάρη

01 July
Για να γίνεις ο επαγγελματίας που ξεχωρίζει, πρέπει να εκπαιδεύεσαι με τους καλύτερους, στην πράξη! Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους σπουδαστές της ειδικότητας Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιητικής τέχνης του ΙΕΚ PRAXIS.
 
30 June

Ο Chef Αγγελος Λάντος - Διευθυντής Σπουδών ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ στο PRAXIS, κριτής στο Game of Chefs!

30 June

Ο executive chef Άγγελος Λάντος (2* Michelin), Διευθυντής Σπουδών και Καθηγητής του Ινστιτούτου Μαγειρικής PRAXIS, είναι ένας από τους κριτές του νέου προγράμματος του Α

20 January

O chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος - καθηγητής Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS - εκπαιδεύει τους διαγωνιζόμενους του Masterchef 5

20 January
O βραβευμένος Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος με διάκριση Michelin Plate (Sense Restaurant / AthensWas) και καθηγητής μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS αναλαμβάνει την εκπαίδευση των διαγωνιζομένων του φετινού MASTERCHEF.
06 November

Στιγμιότυπα Από Το Σεμινάριο Street Food με τον chef Patron Βασίλη Σπόρο

06 November

Σεμινάριο Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο. Ο χαρισματικός chef Βασίλης Σπόρος (Σεφ του Mama Roux, συνιδιοκτήτης του Po’ Boys) μας ξενάγησε στην τέχνη του Street Food, αναδεικνύοντας συνταγές από όλο τον πλανήτη.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία