Είστε εδώ

12 April

Σεμινάριο Sous Vide: Μαγειρευοντας σε κενό αέρος [Αθήνα 24/04] (#PraxisGastronomyDays)

12 April

Ο Chef Δημήτρης Δημητριάδης (Artisanal) και καθηγητής μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/dim-dimitriadis), παρουσιάζει την πρωτοποριακή μαγειρική τεχνική "Sous Vide – Μαγειρεύοντας σε

20 March

Σεμινάριο με τον Θοδωρή Παπανικολάου: Ιταλική Κουζίνα από την παράδοση στην Καινοτομία [Χαλκίδα 30/4]

20 March

Το επιτυχημένο, sold out σεμινάριο Ιταλικής κουζίνας τώρα ΚΑΙ ΣΤΗ Χαλκίδα

Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο του ΚεΔιΒιΜ Praxis “Από την παράδοση στην Καινοτομία”

16 April

Σεμινάριο: Αρχιτεκτονική Δομή Πιάτων - A' la Carte Plating [Αθήνα 30/04] (#PraxisGastronomyDays)

16 April

Την Δευτέρα  30/4 θα παρουσιαστεί  το σεμινάριο "Αρχιτεκτονική Δομή Πιάτων (a' la carte - Plating)"

Τεχνικές και πρωτότυπες ιδέες για το καλύτερο δυνατό τελικό οπτικό αποτέλεσμα ενός πιάτου, έτσι όπως πρέπει να στήνεται σε εστιατόρια υψηλής κλάσης

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία