Είστε εδώ

04 January

Σεμινάριο "Japanese Fusion Κουζίνα", με τον Σάκη Βενέτη

04 January

 

Ο Σάκης Βενέτης, Executive Chef στο "Electra Metropolis" Hotel, μας ξενάγησε στην Γιαπωνέζικη fusion κουζίνα

Οι Ασιατικές τεχνικές και οι εξωτικές πρώτες ύλες συνδιάστηκαν µε µοναδικό τρόπο µε γνωστά ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα και έδωσαν εξαιρετικά δηµιουργικά πιάτα, από τα χέρια του εξειδικευµένου - και πολύ ψαγμένου με την Ιαπωνική κουζίνα - chef, στο καινοτοµικό αυτό σεµινάριο. Παρουσιάστηκαν τα εξής πιάτα:

14 December

Σεμινάρια Μοριακής Γαστρονομίας στο ΙΕΚ PRAXIS

14 December

 

Στα Σεμινάρια Μαγειρικής Μοριακής Γαστρονομίας διδάσκει ο διακεκριμένος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας) με θητεία σε ποιοτικά εστιατόρια (Olive Garden, Kastri Bistro κλπ).

O Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ασχολείται εδώ και χρόνια με την δομική (μοριακή) γαστρονομία και είναι ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου SENSES με θέμα την Μοριακή Γαστρονομία.

14 December

Σεμινάριο "Δημιουργική Κουζίνα με Ελληνικό Ψάρι", με τον chef Άνταμ Κοντοβά

14 December

 

Ο Άνταµ Κοντοβάς, Head Chef στο «Mylos Restaurant», Santorini, Βραβείο Ελληνικής κουζίνας, μας παρουσίασε Μοναδικά Πιάτα Δηµιουργικής Κουζίνας µε Ελληνικό Ψάρι. Η αγάπη, η γνώση και η εξειδίκευση ενός από τους κορυφαίους chef της γενιάς του για τον πλούτο των Ελληνικών θαλασσών, σε ένα ευφάνταστο και δηµιουργικό σεµινάριο, µε πολλά και µοναδικά θαλασσινά πιάτα.Τα πιάτα που παρουσιάστηκαν είναι:

11 December

Όλα όσα θέλατε να Μάθετε για το Ελαιόλαδο (...και δεν Ξέρατε ποιόν να Ρωτήσετε!)

11 December

 

Ο Βασίλης Λεωνίδου, Executive Chef στο «Καψάλιανα Village» Hotel  (Βραβείο καλύτερου εστιατορίου & κορυφαίου σεφ 2017 από τον παγκόσμιο οδηγό ελαιόλαδου FLOS OLEI), μας ξενάγησε στις ποιότητες και στις γεύσεις του Ελαιόλαδου.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία