Τα Νέα μας

06 February

Αυγοτάραχο Τρικαλινός – Ιστορία, Γευσιγνωσία και Συνταγές με τους σπουδαστές της σχολής Μαγειρικής Τέχνης

06 February
Ένα σεμινάριο πλούσιο σε ιστορία, θεωρία, γεύσεις, ιδέες, μαγειρική και Αυγοτάραχο Τρικαλινός υλοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 μόνο για τους σπουδαστές της σχολής Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ PRAXIS.
31 January

Boutique de Noel: Pastry Chef ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης (King George & Μεγάλη Βρετανία)

31 January
Από τις αρχές του 1800 στη Γαλλία μέχρι και στις μέρες μας, τα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά είναι το ιδανικό κίνητρο για να δείξουν οι ζαχαροπλάστες τις τεχνικές τους δεξιότητες και τη δημιουργική τους προσέγγιση.
31 January

100% Σοκολάτα: Pastry Chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης (Σπονδή-2* Michelin)

31 January

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης, Head Pâtissier της ΣΠΟΝΔΗΣ, τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, σε ένα μοναδικό σεμινάριο 10 ωρών συνολικά, παρουσίασε συνταγές αφιερωμένες στο ιερό δώρο των θεών, τη σοκολάτα!

15 January

Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι-Chef Άγγελος Λάντος (Σπονδή 2* Michelin)

15 January

Στο σεμινάριο: Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι ο βραβευμένος Chef Άγγελος Λάντος (Σπονδή 2* Michelin) έφερε την γαστρονομική μαγεία της ΣΠΟΝΔΗΣ στο ΙΕΚ PRAXIS. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο είχα τη δυνατότητα να εξειδικευτούν μεταξύ άλλων πάνω σε τρεις μοναδικές συνταγές:

15 January

Σεμινάριο NIKKEI Κουζίνας-Chef Δημήτρης Κατριβέσης

15 January

Ένας από τους πιο εμβληματικούς εκπροσώπους της Κουζίνας Nikkei στην Ελλάδα, ο Chef του FUGA Restaurant Δημήτρης Κατριβέσης, παρουσίασε μοναδικά πιάτα και εξήγησε στην πράξη όλες τις τεχνικές της διάσημης και ιδιαίτερης κουζίνας ΝΙΚΚΕΙ

Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία