Είστε εδώ

31 July

PRAXIS Gastronomy Days 2017-2018: οι Βραβευμένοι Chefs είναι και πάλι Εδώ!

 

Μετά την τεράστια επιτυχία των High End Σεμιναρίων Μαγειρικής του περσινού Praxis Gastronomy Days, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε άλλη μια ομάδα ταλαντούχων chefs, στα Μαγειρικά & Ζαχαροπλαστικά Σεμινάρια που αφήνουν εποχή!

07 June

Σεμινάριο για Επαγγελματίες: "Γαστρονομία και Τουρισμός" με τον Τάσο Στεφάτο, chef του All Senses

 

Το ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS, o Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου και το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργάνωσαν Σεμινάριο για τους Επαγγελματίες του Τουρισμού με θέμα:«Γαστρονομία και Τουρισμός: συνέργειες & κοινή Ανάπτυξη» Το Σεμινάριο περιλάμβανε:

15 May

Τα πάντα γύρω από τα Μανιτάρια: Καλλιέργεια, Συλλογή, Συσκευασία, Μαγείρεμα

Σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες της χώρας,στην πρότυπη Φάρμα Μανιταριών Δίρφυς στην Εύβοια, έμαθαν τα πάντα για  όλη τη διαδρομή των μανιταριών:

Από το υπόστρωμα καλλιέργειας έως  την συγκομιδή, την συσκευασία την τυποποίηση και την αποθήκευση.

Μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ  Porcini, Λεντινούλα, Μορχέλλες, Κανθαρέλλες, Πλευρότους Gourmet μανιτάρια γλυκό του κουταλιού, Χορτόσουπες με μανιτάρια, Zυμαρικά με μανιτάρια,Φαρμακευτικά μανιτάρια.

Ακολούθησε γευσιγνωσία μανιταριών στο Μανιταροπωλείο της Φάρμας.Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Λευτέρη Λαχουβάρη για την ξενάγηση και το καταπληκτικό σεμινάριο!Και του χρόνου!

02 May

Σεμινάριο Παγωτού για Ζαχαροπλάστες και Μάγειρες, με την Optima Pastry

 

 Ένα μοναδικό Ζαχαροπλαστικό Σεμινάριο παρασκευής Παγωτού, ειδικά για τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS μας παρουσίασαν η Pregel  και η Optima Pastry. Με εισηγητή τον Χριστόφορο Λαζαρίδη.

28 April

MasterClass "Θαλασσινά a la Carte" με τον βραβευμένο chef Γκίκα Ξενάκη (Aleria)

Χτένια σωτέ,πουρές σελινόριζας,γλάσσο από ξινόμηλο και πετιμέζι,αφρός απο κάρυ.

Λαυράκι μαριναρισμένο με πορτοκάλι, lime και αχινό.

Σκορπίνα αχνιστή στο ζωμό της με σαφράν, πουρές από λευκή γλυκοπατάτα και τσιγαριστά βλήτα.

Ο κορυφαίος chef Γκίκας Ξενάκης (Restaurant ALERIA), με πολλά Βραβεία Ελληνικής Kουζίνας στο ενεργητικό του,

μας παρουσίασε στο  εξαιρετικό σεμινάριο για τα Θαλασσινά a la carte

Στην πόλη των θαλασσινών,την Χαλκίδα Λ.Χαϊνά 95 (κτίριο 2) ,

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία