Είστε εδώ

22 June

Σεμινάριο Sushi - Σχολή Μαγειρικής IEK PRAXIS

22 June

Σεμινάριο sushi με τον Νίκο Πολιτάκο: Ο έμπειρος τεχνίτης του sushi, σεφ Νίκος Πολιτάκος (M/Y Dragon) μας μετέφερε τα μυστικά της τέχνης του σούσι, βάζοντας ταυτόχρονα δυτικές πινελιές στον ασιατικό γευστικό καμβά.

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν οι εξής θεματικές ενότητες:

  • Παρασκευή και προετοιμασία ρυζιού για Sushi (πλύσιμο, στέγνωμα, βράσιμο, μαρινάρισμα)
  • Φιλετάρισμα, τεμαχισμός και μαρινάρισμα ψαριών για nigiri-sashimi-rolls
  • Παρασκευή και παρουσίαση nigiri-sashimi-rolls

 

12 July

OPEN DAY Μαγειρικής με τον Βραβευμένο Chef Θοδωρή Παπανικολάου

12 July

OPEN DAY Μαγειρικής από τα ΙΕΚ PRAXIS και τον Βραβευμένο Chef Θοδωρή Παπανικολάου (“Parla" Restaurant). Η μαγειρική του Θοδωρή Παπανικολάου φημίζεται για τον ιδιαίτερο της χαρακτήρα, και τη φινέτσα της. Βαθιά νόστιμες και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένες συνταγές. Σαν ζωγραφιές.

27 June

OPEN DAY Μαγειρικής με τον Βραβευμένο Chef Γκίκα Ξενάκη

27 June

OPEN DAY Μαγειρικής από τα ΙΕΚ PRAXIS και τον Βραβευμένο Chef Γκίκα Ξενάκη (Chef Aleria, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας). Η σχολή μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στον χώρο της μαγερικής.

20 June

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: Γλυκά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη

20 June

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής/ σχολή ζαχαροπλαστικής PRAXIS: Γλυκά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη (Gluten Free - Sugar Free)!!!
Ο pastry chef Οδυσσέας Μάτσιας (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/matsias-odysseas) και ο σεφ Στράτος Ιωσηφέλης (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/stratos-iosifellis) παρουσίασαν σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας με συνταγές χωρίς γλουτένη και ζάχαρη. Στο σεμινάριο μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία