Τα Νέα μας

20 November

Brunch and All About Eggs Masterclass. Chef Βασίλης Σπόρος.

20 November

Το Brunch έχει πλέον εδραιωθεί σαν συνήθεια. 'Ενα πεντανόστιμο και υπερχορταστικό "υπερπρωινό". Το καλό και ποιοτικό brunch όμως είναι μια άλλη υπόθεση. Ο σύγχρονος Chef Θα πρέπει να κατέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές για να μπορέσει να ξεχωρίσει ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

19 November

Μάθημα Ζαχαροπλαστικής με τον Pastry Chef Μανώλη Στρούζα

19 November

Μάθημα Ζαχαροπλαστικής με τον Pastry Chef Μανώλη Στρούζα. Είναι η Ζαχαροπλαστική το πιο γλυκό επάγγελμα; Σίγουρα ναι. Κάθε επάγγελμα όμως θα πρέπει να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς. Πάντα θα υπάρχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας για "βαριά" σιροπιαστά γλυκά.

18 November

Το ΙΕΚ PRAXIS Συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

18 November
Το ΙΕΚ PRAXIS Συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων! Από τη Δευτέρα 18/11 έως και την Κυριακή 24/11 το ΙΕΚ PRAXIS συμμετέχει στο διαγωνισμό της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων (European Week for Waste Reduction https://www.ewwr.eu).

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία