Τα Νέα μας

04 September

Open Lab Μαγειρικής με τον Chef Άγγελο Λάντο (Σπονδή - 2* Michelin)

04 September

Βάλε Επαγγελματική Ποδιά και Μαγείρεψε με την καθοδήγηση του chef και καθηγητή του ΙΕΚ PRAXIS Άγγελου Λάντου (Σπονδή - 2 Αστέρια Michelin) στο Open Lab της Σχολής Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS. 

31 January

100% Σοκολάτα: Pastry Chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης (Σπονδή-2* Michelin)

31 January

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης, Head Pâtissier της ΣΠΟΝΔΗΣ, τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, σε ένα μοναδικό σεμινάριο 10 ωρών συνολικά, παρουσίασε συνταγές αφιερωμένες στο ιερό δώρο των θεών, τη σοκολάτα!

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία