Είστε εδώ

22 June

Σεμινάριο Sushi - Σχολή Μαγειρικής IEK PRAXIS

22 June

Σεμινάριο sushi με τον Νίκο Πολιτάκο: Ο έμπειρος τεχνίτης του sushi, σεφ Νίκος Πολιτάκος (M/Y Dragon) μας μετέφερε τα μυστικά της τέχνης του σούσι, βάζοντας ταυτόχρονα δυτικές πινελιές στον ασιατικό γευστικό καμβά.

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν οι εξής θεματικές ενότητες:

  • Παρασκευή και προετοιμασία ρυζιού για Sushi (πλύσιμο, στέγνωμα, βράσιμο, μαρινάρισμα)
  • Φιλετάρισμα, τεμαχισμός και μαρινάρισμα ψαριών για nigiri-sashimi-rolls
  • Παρασκευή και παρουσίαση nigiri-sashimi-rolls

 

25 July

Το ΙΕΚ PRAXIS στην Γιορτή της Πίτας του Πολ. Συλλόγου Γυναικών "Έκφραση"

25 July

Τη «Γιορτή της πίτας» διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Η Εκφραση» και ΔΗ.ΚΑ.ΔΙ.ΜΕ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ. Το Ι.ΙΕΚ PRAXIS ήταν εκεί με τον chef Δημήτριο Περίπανο ως έναν από τους κριτές του διαγωνισμού πίτας.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία