Είστε εδώ

20 June

Σεμινάριο μαγειρικής: All about burgers

20 June

Τα burgers είναι η επιτομή του γρήγορου και νόστιμου φαγητού. Στο σεμινάριο μαγειρικής: All about burgers του ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS ο σεφ Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης μας ξενάγησε στα μυστικά πίσω από ένα ζουμερο, γευστικό μπιφτέκι σε ζεστό ψωμάκι brioche «αγκαλιά» με λαχανικά, τυρί και σως.

29 May

Στο ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS οι Βραβευμένοι Chefs είναι οι καθημερινοί καθηγητές σου!

29 May

ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS: Οι Βραβευμένοι Chefs είναι οι καθημερινοί καθηγητές σου!

ΣΠΟΥΔΑΣΕ μαζί μας την Τέχνη της Μαγειρικής & Γίνε ο Chef που Ξεχωρίζει στην ποιοτικότερη σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα!

20 June

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: Γλυκά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη

20 June

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS: Γλυκά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη (Gluten Free - Sugar Free)!!!
Ο pastry chef Οδυσσέας Μάτσιας (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/matsias-odysseas) και ο σεφ Στράτος Ιωσηφέλης (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/stratos-iosifellis) παρουσίασαν σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας με συνταγές χωρίς γλουτένη και ζάχαρη. Στο σεμινάριο μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν:

  • Cookies μαλακά βανίλιας
  • Πορτοκαλόπιτα
  • Energy Bars με φυστικοβούτυρο χωρίς ψήσιμο
  • Τρουφάκια με αβοκάντο
  • Κρέπες με αλεύρι και γάλα καρύδας
  • Ψωμί με αλεύρι αμυγδάλου και λιναρόσπορο

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία