Είστε εδώ

20 March

[SOLD OUT] Σεμινάριο με τον Θοδωρή Παπανικολάου: Ιταλική Κουζίνα από την παράδοση στην Καινοτομία [Αθήνα 14/11]

20 March

Το επιτυχημένο, sold out σεμινάριο Ιταλικής κουζίνας επιστρέφει. Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο του ΚεΔιΒιΜ Praxis “Από την παράδοση στην Καινοτομία”

02 February

Σεμινάριο SOUS VIDE (Μαγειρεύοντας σε κενό αέρος) με τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο 5/12

02 February

Sous Vide-Μαγειρεύοντας σε κενό αέρος με τον chef Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο!

Εκπαίδευση στην καινοτομική τεχνική του sous vide, το οποίο μπορεί μεν να αποτελεί μια σχετικά νέα μέθοδο μαγειρέματος, η φιλοσοφία του όμως συναντάται σε παραδοσιακές συνταγές διαφόρων πολιτισμών. Τρόφιμα ερμητικά τυλιγμένα με διαφόρων ειδών συστατικά και μαγειρεμένα σε χαμηλές θερμοκρασίες για πολλές ώρες. Σε αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο θα γνωρίσουμε τις μεθόδους μαγειρέματος και την χρήση του εξοπλισμού (vacuum packing, roner cooker κλπ) αυτής της περιζήτητης τεχνικής.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία