Είστε εδώ

25 July

Το ΙΕΚ PRAXIS στην Γιορτή της Πίτας του Πολ. Συλλόγου Γυναικών "Έκφραση"

25 July

Τη «Γιορτή της πίτας» διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Η Εκφραση» και ΔΗ.ΚΑ.ΔΙ.ΜΕ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ. Το Ι.ΙΕΚ PRAXIS ήταν εκεί με τον chef Δημήτριο Περίπανο ως έναν από τους κριτές του διαγωνισμού πίτας.

12 July

OPEN DAY Μαγειρικής με τον Βραβευμένο Chef Θοδωρή Παπανικολάου

12 July

OPEN DAY Μαγειρικής από τα ΙΕΚ PRAXIS και τον Βραβευμένο Chef Θοδωρή Παπανικολάου (“Parla" Restaurant). Η μαγειρική του Θοδωρή Παπανικολάου φημίζεται για τον ιδιαίτερο της χαρακτήρα, και τη φινέτσα της. Βαθιά νόστιμες και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένες συνταγές. Σαν ζωγραφιές.

03 July

Σπουδές Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής

03 July

Είναι οι Σπουδές Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής η κατάλληλη επιλογή για το μέλλον μου; Ποιά είναι η καλύτερη σχολή Ζαχαροπλαστικής; Επάγγελμα Ζαχαροπλάστης. Καριέρα στη Ζαχαροπλαστική; Πως ξεκινάς;

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία