Είστε εδώ

11 December

Μαγειρική Τέχνη στο ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας: ποιοτική εκπαίδευση, από τη Θεωρία στην Πράξη!

 

#iekpraxis

  • Aσέ (hache): Τρόπος κοπής –κατά βάση λαχανικών ή βοτάνων- σε πολύ μικρά κομμάτια  ο οποίος συνήθως γίνεται και με το συνώνυμο μαχαίρι.
  • Μαχαίρι ασέ (hache-chef’s knife): μαχαίρι με πλατιά λεπίδα –συνήθως 5 εκατοστών στην ένωση της με τη λαβή- και μήκους λεπίδας από 15-30 εκ.

 

05 December

Οι έξι Πρώτες Πράξεις του καλού Ζαχαροπλάστη!

 

#iekpraxis

Για να εκτελέσουμε σωστά μια συνταγή ζαχαροπλαστικής πρέπει να γνωρίζουμε την ποιότητα των υλικών, τις ακριβείς ποσότητές τους, τους τρόπους χειρισμού και την συντήρηση που χρειάζεται κάθε παρασκεύασμα.

31 July

PRAXIS Gastronomy Days 2017-2018: οι Βραβευμένοι Chefs είναι και πάλι Εδώ!

 

#iekpraxis, #PraxisGastronomyDays

Μετά την τεράστια επιτυχία των High End Σεμιναρίων Μαγειρικής του περσινού Praxis Gastronomy Days, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε άλλη μια ομάδα ταλαντούχων chefs, στα Μαγειρικά & Ζαχαροπλαστικά Σεμινάρια που αφήνουν εποχή!

06 April

Κορυφαίες Pastry & Bakery δημιουργίες στο IEK Ζαχαροπλαστικής Praxis

 

Aπό τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής - Αρτοποιίας, που αποδεικνύουν καθημερινά ότι αποτελούν την επόμενη γενιά κορυφαίων pastry chefs.Σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής

13 December

Οι κορυφαίοι Έλληνες Chefs εκπαιδεύουν τους αυριανούς επαγγελματίες, στην Πράξη!

 

#iekpraxis

Η πρώτη πράξη της επιτυχίας στην Τέχνη της Μαγειρικής, "παίζεται" στις κουζίνες του ΙΕΚ PRAXIS! Με εκλεκτά υλικά, hands on εργαστηριακές πρακτικές και την πιο δυνατή ομάδα εκπαιδευτών. Σήμερα, ο Βραβευμένος Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, μαζί με τους Β΄ετείς σπουδαστές μαγειρικής, μας ετοίμασαν το παρακάτω μενού:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία