Είστε εδώ

Τα Νέα μας

06 February

Αυγοτάραχο Τρικαλινός – Ιστορία, Γευσιγνωσία και Συνταγές με τους σπουδαστές της σχολής Μαγειρικής Τέχνης

06 February
Ένα σεμινάριο πλούσιο σε ιστορία, θεωρία, γεύσεις, ιδέες, μαγειρική και Αυγοτάραχο Τρικαλινός υλοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 μόνο για τους σπουδαστές της σχολής Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ PRAXIS.
05 February

Βιωματικό Σεμινάριο Με Το Νίκο Μπίλλη Chef de Cuisine "Botrini's", Etrusco

05 February

Ο Νίκος Μπίλλης, chef de Cuisine στο Botrinis και στο Etrusco, είναι μόλις 33 χρονών και όμως το μαγειρικό κοντέρ έχει γράψει ήδη 17 χρόνια στην επαγγελματική κουζίνα, τα περισσότερα πλάι στον πολυβραβευμένο επιχειρηματία και σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

15 January

Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι-Chef Άγγελος Λάντος (Σπονδή 2* Michelin)

15 January

Στο σεμινάριο: Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι ο βραβευμένος Chef Άγγελος Λάντος (Σπονδή 2* Michelin) έφερε την γαστρονομική μαγεία της ΣΠΟΝΔΗΣ στο ΙΕΚ PRAXIS. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο είχα τη δυνατότητα να εξειδικευτούν μεταξύ άλλων πάνω σε τρεις μοναδικές συνταγές:

15 January

Σεμινάριο NIKKEI Κουζίνας-Chef Δημήτρης Κατριβέσης

15 January

Ένας από τους πιο εμβληματικούς εκπροσώπους της Κουζίνας Nikkei στην Ελλάδα, ο Chef του FUGA Restaurant Δημήτρης Κατριβέσης, παρουσίασε μοναδικά πιάτα και εξήγησε στην πράξη όλες τις τεχνικές της διάσημης και ιδιαίτερης κουζίνας ΝΙΚΚΕΙ

Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία