Είστε εδώ

12 January

Σεμινάριο Canapé & Amuse Bouche

12 January

 

Ο Παύλος Κυριάκης (1 αστέρι FNL Guide), Executive Chef στο "Andronis Luxury Suites - Lycabettus Restaurant", παρουσιάζει το σεμινάριο: "Canapé – Amuse Bouche"

Γευστικές... “μπουκιές”, γεμάτες δημιουργικότητα, τεχνικές και πρωτότυπους γευστικούς συνδιασμούς απο τον δημιουργικότατο και πολυταξιδεμένο Chef, Παύλο Κυριάκη

04 January

Σεμινάριο Οινολογίας & Οινογνωσίας (19/1 - Αθήνα, ΝΕΟΣ Κύκλος)

04 January

 

Ένα καινοτομικό σεμινάριο Οινολογίας-Οινογνωσίας θα ξεκινήσει στην Αθήνα στις 12 Ιανουαρίου 2018.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή σε 50 περίπου ετικέτες κρασιών, από διάφορες ποικιλίες και αμπελώνες.Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

Το Αμπέλι και η Καλλιέργεια του-Εισαγωγή στις βασικές μεθόδους οινοποίησης-Η Γευσιγνωσία οίνου-Ελληνικός και Παγκόσμιος αμπελώνας-Το σέρβις του Κρασιού

04 January

Το Σοκολατένιο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του ΙΕΚ PRAXIS

04 January

 

Χιλιάδες Ευχές για ένα Νέο Έτος γεμάτο γλύκα και σοκολάτα, ευχήθηκαν οι Ζαχαροπλάστες του ΙΕΚ PRAXIS στους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, στους εκπαιδευτές και το διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ PRAXIS, δημιουργώντας το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο... ever, από καθαρή σοκολάτα!

04 January

Σεμινάριο: Αλμυρά & Γλυκά Μικρογεύματα & Snacks, για Επαγγελματίες (18 & 19 Ιαν - Χαλκίδα)

04 January

 

Ο έμπειρος Pastry Chef Αλέξανδρος Κριτσαντώνης, Υπεύθυνος Τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής στα ΑΒ Βασιλόπουλος, με μεγάλη προϋπηρεσία στα αρτοσκευάσματα, διδάσκει σε επαγγελματίες.

Τα Γλυκά και Αλμυρά Αρτοσκευάσματα  προσφέρονται κυρίως για πρωϊνό ή για snack όλες τις ώρες της ημέρας.

18 December

First Come First Served: Αρχιτεκτονική Πιάτων στο TAF

18 December

 

Η ομαδική έκθεση στο TAF (First Come-First Served) συγκέντρωσε τις διαφορετικές οπτικές και προσεγγίσεις εικαστικών, product και fashion designers, καθώς και επαγγελματιών του χώρου της εστίασης πάνω στις έννοιες του σέρβις και του σερβιρίσματος.

Το ΙΕΚ PRAXIS συμμετείχε "στήνοντας" εντυπωσιακά πιάτα, με την επιμέλεια του chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία