Σοκολατένια αυγά από τους σπουδαστές της Σχολής Ζαχαροπλαστικής

Με το Πάσχα να πλησιάζει, τα σοκολατένια αυγά, αγαπημένο γιορτινό γλυκό μικρών και μεγάλων, έχουν την τιμητική τους!
Ο Jose Olivier, Pastry Chef και καθηγητής του ΙΕΚ PRAXIS παρουσίασε στους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής πως να κατασκευάζουν σοκολατένια πασχαλινά κοτοπουλάκια στολισμένα με ζαχαρόπαστα.

 

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US