Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Κατακτήστε τις πιο προχωρημένες τεχνικές της δημιουργικής ελληνικής κουζίνας, με έναν βραβευμένο Chef πολλών αστέρων!
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Μάθε πώς παρασκευάζονται οι σούπες του κόσμου μέσα από ένα σεμινάριο πλούσιο σε παρασκευές, υφές και γεύσεις.
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Ετοιμάστε ένα διαφορετικό εορταστικό μενού, με τις δημιουργικές τεχνικές του εξαιρετικού Chef Θοδωρή Παπανικολάου
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Γνώρισε τα κρέατα και τις τεχνικές του Μεξικού και Καραϊβικής, με τον master Chef του κρέατος, Ηλία Σκουλά
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Μαθαίνουμε τεχνικές πολλών αστέρων για Κρύα, Ζεστά Πιάτα και Mousse Ψαριών, με τον κορυφαίο Έλληνα chef!
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Γνωρίστε στην πράξη τα μυστικά & τις τεχνικές του διασημότερου Ιαπωνικού πιάτου, με τον Sushi Chef Νίκο Πολιτάκο.
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Μάθε την τέχνη της αυθεντικής ναπολιτάνικης πίτσας και γίνε επαγγελματίας Pizzaiolo!
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Ασιατικές τεχνικές & εξωτικές A’ ύλες, σε συνδιασμό µε Ελληνικά προϊόντα: Σάκης Βενέτης, Metropolis Electra.
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Μάθε τις πιο προχωρημένες συνταγές θαλασσινών, από έναν καινοτόμο chef, ειδικό στις θαλασσινές γεύσεις!
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Προχωρημένη Μαγειρική με Κυνήγι με τον Άγγελο Λάντο (Chef ΣΠΟΝΔΗ, 2* Michelin)
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα
Ο κορυφαίος Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς (Tudor Hall) μας ξεναγεί στις τεχνικές των (σχεδόν) ωμών πιάτων υψηλής μαγειρικής.