PraxisGastronomyDays Μενού Εορτών με Μοντέρνες Τεχνικές

Ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας,  παρουσίασε ένα μοναδικό μοντέρνο εορταστικό μενού, με σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος.

  • Πολύχρωμα παντζάρια με κινόα και φουντουκέλαιο, κρέμα παντζαριού με γιαούρτι, “χώμα” παντζάρι-αμύγδαλο και custard απο Αρσενικό Νάξου
  • Χοιρινό sous vide με ζεστό σιφόν αυγολέμονο, λευκά και πράσινα σπαράγγια &  τοπιναμπούρ
  • Γλυκό ριζότο με μαύρη Κορινθιακή σταφίδα, brandy, αμύγδαλο και κρέμα απο μανταρινάτο

PraxisGastronomyDays Μενού Εορτών με Μοντέρνες Τεχνικές      PraxisGastronomyDays Μενού Εορτών με Μοντέρνες Τεχνικές      PraxisGastronomyDays Μενού Εορτών με Μοντέρνες Τεχνικές

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US