Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
Executive Chef "Sense" / Hotel Athens Was (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας & Βραβείο MichelinPlate)

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος – Executive Chef Sense / Athens Was (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας & Βραβείο Michelin Plate)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μάρτιος 2018 – Σήμερα: Anemi Hotels (AthensWas & ANEMI Hotel) SENSE Restaurants Executive Chef
Michelin plate 2019-2020 by Michelin Guide, 2 Stars – FNL Guide Restaurant Awards 2018, Top Notch – Χρυσοί Σκούφοι Αθηνοράματος, Βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος
Φεβρουάριος 2017 – Φεβρουάριος 2020: MAZI London Restaurant (12-14 Hillgate Street – Notting Hill), Consulting Chef

Φεβρουάριος 2019 – Φεβρουάριος 2020: The JOLLY JOKER Nicosia Λευκωσία – Κύπρος, Consulting Chef

Σεπτέμβριος 2015 – Οκτώβριος 2017: Ξενοδοχείο Domotel Kastri – Sous Chef, Chef de Cuisine εστιατορίου “Kastri Bistro”, Βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος, 2 Stars – FNL Guide Restaurant Awards

Iούνιος 2010-2015: Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ- Sous Chef Chef de Cuisine εστιατορίου “Olive Garden”

Iούλιος 2011 – Σεπτέμβριος 2013: L&F “Λευτέρης Λαζάρου” – Υπηρεσίες συμβούλων, Σύμβουλος επιχειρήσεων-υπεύθυνος σεμιναρίων

Ιανουάριος 2009 – Ιούνιος 2010: Original Sin – prive cuisine, Υπεύθυνος Σεμιναρίων & prive δεξιώσεων

Αυγουστος 2006 – Ιανουάριος 2009: Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ– Εστιατόριο Olive Garden, Chef de Partie – Α’ Μάγειρας

Oκτώβριος 2005 – Δεκέμβριος 2005: Food @ The Muse Restaurant (269 Portobello Rd, Notting Hill, London, U.K.), Chef De partie – Menu Consultant

Ιούνιος 2004 – Ιούλιος 2005: Club Hotel Casino Loutraki, Commis chef de Cuisine – Γ’ Μάγειρας

 

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

2014 – 2020: Σύμβουλος τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης, Συγγραφέας εκπαιδευτικού εγχειριδίου Μαγειρικής

2010 – 2014: Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης – Τεμαχισμού

2006 – 2013: Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης, Τεμαχισμού, Σύνθεσης Menu, Στοιχείων Ζαχαροπλαστικής, Διακοσμητικής

Ιανουάριος 2006: Ι.Ε.Κ. Αχαρνών – Ο.Ε.Ε.Κ. Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης

Μάρτιος 2009: Εξεταστής Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. – Ο.Ε.Ε.Κ.

Δεκέμβριος 2008: Εξεταστής Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. – Ο.Ε.Ε.Κ.

 

ΣΠΟΥΔΕΣ / ΦΟΙΤΗΣΗ

2005: Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική Τέχνη Le Cordon Bleu Culinary academie – London – U.K. (Υποτροφία Υπουργείου Ανάπτυξης – Ο.Τ.Ε.Κ.)

2005: Δίπλωμα Υγιεινής Τροφίμων, The Royal Institute of Public Health – London – U.K.

2002 – 2004: Μαγειρική Τέχνη, Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων – Ανάβυσσος

1998 – 2000: Ξενοδοχειακή – Εστιατοριακή Τεχνική, Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων – Ανάβυσσος

 

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Βιβλίο επαγγελματικής Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικης “SENSES”
Εκδόσεις sold-out, Γιώργος Παναγιωτίδης
Σύγγραμμα “Εκπαιδευτική Μαγειρική” Ι.Ι.Ε.Κ. Praxis
MAZI Modern Greek Food Cookbook (Co-Author)
Εκδόσεις MITCELL BEAZLEY

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US