Στο Σεμινάριο Γύρου ο Chef Ηλίας Σκουλάς έκανε τον ... γύρο του κόσμου σε 40 γεύσεις, συνδιάζοντας υλικά, μπαχαρικά και μυρωδικά από την παγκόσμια και εγχώρια κουζίνα σε νέες συνταγές για γύρο.
Ευ...
Ένα ξεχωριστό σεμινάριο με βασικό πρωταγωνιστή τα λαχανικά, πραγματοποιήθηκε από τον chef και καθηγητή του IEK PRAXIS, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο.
Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος δημιούργησε «προχωρημέ...
Ο Βραβευμένος Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας) και καθηγητής μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS, παρουσίασε το σεμινάριο "Αρχιτεκτονική Δομή Πιάτων (a' la carte - Plating)". Τεχν...
Ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, παρουσίασε ένα μοναδικό μοντέρνο εορταστικό μενού, με σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος.
Πολύχρωμα παντζάρια με κινόα ...
Ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (SENSE Restaurant), μας παρουσιάζει:
Σούπα κρέμα πράσου με γαλένι και μαστίχα
Υλικά
1 kg. Πράσα (καθαρισμένα και χονδροκομμένα)
60 γρ. Κρ...
Στα Σεμινάρια Μαγειρικής Μοριακής Γαστρονομίας διδάσκει ο διακεκριμένος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας) με θητεία σε ποιοτικά εστιατόρια (Olive Garden, Kastri Bistro κλ...