Μίνι Γλυκά Κεράσματα – Miniardises Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής με τον pastry Chef Θανάση Τσαγκλιώτη (La Maison)

Miniardises Σεμινάριο ΖαχαροπλαστικήςO ταλαντούχος pastry chef, Θανάσης Τσαγκλιώτης (La Maison), μας ξενάγησε στις τεχνικές παρασκευής των παρακάτω μίνι γλυκών κερασμάτων (ατομικά-επιδόρπια), τα λεγόμενα miniardise, σ’ αυτό το καινοτομικό σεμινάριο του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS

  • Macaron με Mascarpone και Βατόμουρο
  • Μπανάνα Lime και Passion Cremeux
  • Πραλίνα με Κρέμα Λεμόνι και Streusel Σουσάμι
  • Μπάρα Φουντουκιού – Καφέ – Σοκολάτα Γάλακτος

 

 

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US