Επίσκεψη Σπουδαστών της ειδικότητας Στέλεχος Τεχνολογίας Τροφίμων στην HORECA

Σπουδαστές της ειδικότητας Στέλεχος Τεχνολογίας Τροφίμων συνοδεία του καθηγητή Παπαησαΐου Ιωάννη επισκέφτηκαν την έκθεση HORECA.
Η HORECA είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης.
Οι Σπουδαστές επισκέφτηκαν τα περίπτερα της έκθεσης ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο και μίλησαν με εκθέτες και επαγγελματίες για το παρόν αλλά και το μέλλον στον χώρο των Ξενοδοχείων και της Εστίασης.
Μέρος της εκπαίδευσης των Σπουδαστών Τεχνολογίας Τροφίμων είναι οι επισκέψεις τόσο σε σχετικές με τον κλάδο εκθέσεις όσο και σε επιχειρήσεις ώστε να αποκτήσουν δεξιότητες και τεχνικές πληροφορίες, που τους καθιστούν ενημερωμένους και ειδικευμένους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις παραγωγής και διάθεσης τροφίμων και ποτών κάθε είδους.

Τι είνα η HORECA

Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Χιλιάδες επιχειρηματίες του Τουρισμού, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας έδωσαν δυναμικό “παρών” στην HORECA 2022 και πραγματοποίησαν εκατοντάδες εποικοδομητικά ραντεβού με τους 500 εκθέτες. Οι εκθέτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους και δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από τον αριθμό των επισκεπτών όσο και από το γεγονός ότι όλοι τους ήταν decision makers που ήρθαν αποφασισμένοι να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες. Ένα ακόμα λοιπόν επιτυχημένο τετραήμερο έφτασε στο τέλος του, με την HORECA να αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση.
Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US