Παναγιώτα Παδιδέκα

Τεχνολόγος Τροφίμων, ΔΕΛΤΑ Γαλακτος

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Ιούνιος 1991: Αποφοίτηση  από  τη σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ)

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΧΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Μάιος 2012: Ολοκληρωμένη Διαχείριση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων Διατμηματικό Πρόγραμμα Ζωικής Παραγωγής και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

  • Αγγλικά, καλά.  (B2 ΚΠγ)
  • Ιταλικά, μέτρια.

 

ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ

  • Πιστοποιητικό ECDL (Word – Excel – Outlook & Internet)

 

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  • Ανάκτηση αιθέριων ελαίων από εσπεριδοειδή.
  • Ποιοτικός έλεγχος κακάου και σοκολάτας.

 

ΜΕΛΕΤΕΣ

  • Μελέτη διατηρησιμότητας γαλακτοκομικών προϊόντων και  χυμών σε διάφορες συνθήκες θερμοκρασίες  και άλλων παραγόντων όπως συσκευασίας κ.λ.π.  (ΔΕΛΤΑ)
  • Μελέτη ανάπτυξης μικροβιακού πληθυσμού σε νέα προϊόντα γάλακτος  και  χυμών πριν την παραγωγή και διάθεσή τους στο εμπόριο.  (ΔΕΛΤΑ)

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

2004 - ως σήμερα :

  • Ωρομίσθια καθηγήτρια στις επαγγελματικές σχολές  του ΟΑΕΔ (ΕΠΑ.Σ ειδικότητες μαγειρικής τέχνης, αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής).
  • Μέλος στην επιτροπή αξιολόγησης  βιβλίων για την ειδικότητα της μαγειρικής τέχνης.
  • Εισηγήτρια για το σχεδιασμό του αναλυτικού προγράμματος της μαγειρικής τέχνης

 

1997 - ως σήμερα :

  • Αναπληρώτρια Προϊσταμένη  Μικροβιολογικού  Εργαστηρίου Γάλακτος - Χυμών   της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.
    • Μέλος  της  ομάδας  εργασίας  για  το  HACCP Γάλακτος και Χυμών.
    • Μέλος  της  ομάδας  δοκιμαστών προϊόντων Γάλακτος και Χυμών.

 

1993 - 1997 :

Εξειδίκευση και απασχόληση ως υπεύθυνη βάρδιας στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο  Γάλακτος - Χυμών   της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.:

  • Παρασκευή και αποστείρωση θρεπτικών υλικών -γυάλινων και μεταλλικών σκευών, προσδιορισμός Ο.Μ.Χ., COLIFORMS, Ψυχρότροφων, ζυμών - μυκήτων, αναερόβια, παθογόνα Α΄ υλών - γάλακτος - χυμών - νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών, έλεγχος καταλληλόλητας τελικών προϊόντων).
  • Προσδιορισμός διάρκειας ζωής προϊόντων, μικροβιολογικός έλεγχος αέρα στους χώρους παραγωγής και στους βοηθητικούς χώρους,
  • Έλεγχος συσκευασιών καθώς και έλεγχος επιφανειών στις εμφιαλωτικές μηχανές).

 

1991 - 1993 :

Εξειδίκευση και απασχόληση ως υπεύθυνη βάρδιας στο Φυσικοχημικό Εργαστήριο  Γάλακτος - Χυμών   της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.:

  • Χημικές  αναλύσεις Α΄ υλών - γάλακτος - γιαουρτιών - χυμών - νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών, έλεγχος καταλληλόλητας τελικών προϊόντων.

 

1989 - 1991 :

Απασχόληση στο Εργαστήριο  Ποιοτικού  Ελέγχου  Παγωτού της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.:

  • (Χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις Α΄ υλών - παγωτού - νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών, έλεγχος καταλληλόλητας παγωτών).

 

1989

Πρακτική άσκηση στο Εργαστήριο  Ποιοτικού  Ελέγχου  Παγωτού της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.:

  • Χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις Α΄ υλών - παγωτού - νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ :

  • Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων / H.A.C.C.P. Κλάδος τροφίμων και ποτών (Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ)
  • Τυποποίηση και συσκευασία ελαιόλαδου (Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ)
  • Seminar on Foodborne Pathogens (Medical School, University of Ioannina).
  • Βασικό πρόγραμμα management (ΔΕΛΤΑ - ΣΥΝ ΠΡΑΞΗ ΕΠΕ)
  • Working Safety  (institution of occupational safety and health)
  • Marketing for non-marketers (Ινστιτούτο Επικοινωνίας)
  • Γευσιγνωσία και οινογνωσία για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών σε συνθήκες ηλεκτρονικού επιχειρείν (ΚΕΚ ΠΡΟΟΔΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ).
  • Βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων (ΕΦΕΤ)
  • Σεμινάριο εσωτερικών επιθεωρητών συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005" (ΕΛΟΤ Α.Ε.).
  • Προσδιορισμός διάρκειας ζωής προϊόντων (TRAINING LAB)

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ     

  • 1o Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων "Αρτοποιία - ζαχαροπλαστική - παγωτό".
  • 2o Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων "Αρτοποιία - ζαχαροπλαστική - παγωτό".
  • 3o Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων "Αρτοποιία - ζαχαροπλαστική - παγωτό".
  • 4o Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων "Αρτοποιία - ζαχαροπλαστική - παγωτό".

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία