Παναγιώτα Παδιδέκα

Τεχνολόγος Τροφίμων, ΔΕΛΤΑ Γαλακτος

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Ιούνιος 1991: Αποφοίτηση  από  τη σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ)

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΧΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Μάιος 2012: Ολοκληρωμένη Διαχείριση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων Διατμηματικό Πρόγραμμα Ζωικής Παραγωγής και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

  • Αγγλικά, καλά.  (B2 ΚΠγ)
  • Ιταλικά, μέτρια.

 

ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ

  • Πιστοποιητικό ECDL (Word – Excel – Outlook & Internet)

 

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  • Ανάκτηση αιθέριων ελαίων από εσπεριδοειδή.
  • Ποιοτικός έλεγχος κακάου και σοκολάτας.

 

ΜΕΛΕΤΕΣ

  • Μελέτη διατηρησιμότητας γαλακτοκομικών προϊόντων και  χυμών σε διάφορες συνθήκες θερμοκρασίες  και άλλων παραγόντων όπως συσκευασίας κ.λ.π.  (ΔΕΛΤΑ)
  • Μελέτη ανάπτυξης μικροβιακού πληθυσμού σε νέα προϊόντα γάλακτος  και  χυμών πριν την παραγωγή και διάθεσή τους στο εμπόριο.  (ΔΕΛΤΑ)

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

2004 - ως σήμερα :

  • Ωρομίσθια καθηγήτρια στις επαγγελματικές σχολές  του ΟΑΕΔ (ΕΠΑ.Σ ειδικότητες μαγειρικής τέχνης, αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής).
  • Μέλος στην επιτροπή αξιολόγησης  βιβλίων για την ειδικότητα της μαγειρικής τέχνης.
  • Εισηγήτρια για το σχεδιασμό του αναλυτικού προγράμματος της μαγειρικής τέχνης

 

1997 - ως σήμερα :

  • Αναπληρώτρια Προϊσταμένη  Μικροβιολογικού  Εργαστηρίου Γάλακτος - Χυμών   της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.
    • Μέλος  της  ομάδας  εργασίας  για  το  HACCP Γάλακτος και Χυμών.
    • Μέλος  της  ομάδας  δοκιμαστών προϊόντων Γάλακτος και Χυμών.

 

1993 - 1997 :

Εξειδίκευση και απασχόληση ως υπεύθυνη βάρδιας στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο  Γάλακτος - Χυμών   της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.:

  • Παρασκευή και αποστείρωση θρεπτικών υλικών -γυάλινων και μεταλλικών σκευών, προσδιορισμός Ο.Μ.Χ., COLIFORMS, Ψυχρότροφων, ζυμών - μυκήτων, αναερόβια, παθογόνα Α΄ υλών - γάλακτος - χυμών - νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών, έλεγχος καταλληλόλητας τελικών προϊόντων).
  • Προσδιορισμός διάρκειας ζωής προϊόντων, μικροβιολογικός έλεγχος αέρα στους χώρους παραγωγής και στους βοηθητικούς χώρους,
  • Έλεγχος συσκευασιών καθώς και έλεγχος επιφανειών στις εμφιαλωτικές μηχανές).

 

1991 - 1993 :

Εξειδίκευση και απασχόληση ως υπεύθυνη βάρδιας στο Φυσικοχημικό Εργαστήριο  Γάλακτος - Χυμών   της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.:

  • Χημικές  αναλύσεις Α΄ υλών - γάλακτος - γιαουρτιών - χυμών - νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών, έλεγχος καταλληλόλητας τελικών προϊόντων.

 

1989 - 1991 :

Απασχόληση στο Εργαστήριο  Ποιοτικού  Ελέγχου  Παγωτού της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.:

  • (Χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις Α΄ υλών - παγωτού - νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών, έλεγχος καταλληλόλητας παγωτών).

 

1989

Πρακτική άσκηση στο Εργαστήριο  Ποιοτικού  Ελέγχου  Παγωτού της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.:

  • Χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις Α΄ υλών - παγωτού - νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ :

  • Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων / H.A.C.C.P. Κλάδος τροφίμων και ποτών (Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ)
  • Τυποποίηση και συσκευασία ελαιόλαδου (Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ)
  • Seminar on Foodborne Pathogens (Medical School, University of Ioannina).
  • Βασικό πρόγραμμα management (ΔΕΛΤΑ - ΣΥΝ ΠΡΑΞΗ ΕΠΕ)
  • Working Safety  (institution of occupational safety and health)
  • Marketing for non-marketers (Ινστιτούτο Επικοινωνίας)
  • Γευσιγνωσία και οινογνωσία για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών σε συνθήκες ηλεκτρονικού επιχειρείν (ΚΕΚ ΠΡΟΟΔΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ).
  • Βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων (ΕΦΕΤ)
  • Σεμινάριο εσωτερικών επιθεωρητών συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005" (ΕΛΟΤ Α.Ε.).
  • Προσδιορισμός διάρκειας ζωής προϊόντων (TRAINING LAB)

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ     

  • 1o Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων "Αρτοποιία - ζαχαροπλαστική - παγωτό".
  • 2o Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων "Αρτοποιία - ζαχαροπλαστική - παγωτό".
  • 3o Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων "Αρτοποιία - ζαχαροπλαστική - παγωτό".
  • 4o Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων "Αρτοποιία - ζαχαροπλαστική - παγωτό".

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία