Αλέξανδρος Κοσκινάς

Executive Chef Tudor Hall

Κοσκινάς Αλέξανδρος. Chef Tudor Hall. Chef στο Tudor Hall Restaurant (King George Hotel). Καθηγητής Μαγειρικής στο ΙΕΚ PRAXIS.

  • *Χρυσός σκούφος
  • *Βραβείο Ελληνικής   κουζίνας
  • *2 αστέρια FNL Guide

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς ειδικεύεται στην Ελληνική κουζίνα και τις παραδοσιακές γεύσεις. Η καθημερινή του πρόκληση είναι η εκτέλεση παραδοσιακών συνταγών από διάφορα μέρη της Ελλάδος με μία μοντέρνα παραλλαγή, προσπαθώντας να συνδυάσει την νοσταλγία και το συναίσθημα της σπιτικής κουζίνας με την φρεσκάδα και την κομψότητα της σύγχρονης.

Βασικό μυστικό της επιτυχίας του είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Όσοι έχουν δοκιμάσει τις δημιουργίες του μιλούν για αυθεντικές μυρωδιές και γεύσεις.  Ο σεφ Κοσκινάς Αλέξανδρος καταφέρνει να προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τη νοστιμιά της παράδοσης μέσω της γαστρονομικής τεχνικής του. Ο Κερκυραίος σεφ αγαπά την ελληνική κουζίνα και τις παραδοσιακές συνταγές από διάφορα μέρη της χώρας, διακρίνεται για το μοναδικό ταλέντο του να μετατρέπει τις οικείες σε όλους μας συνταγές, σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Έτσι, στα πιάτα του συνδυάζεται ιδανικά η μνήμη και η νοσταλγία της σπιτικής κουζίνας με την λεπτότητα και την κομψότητα που επιβάλει η σύγχρονη μαγειρική.

Η βασική του φιλοσοφία στην κουζίνα είναι: "Κάθε συνταγή να πατάει στην εδραία ελληνική παράδοση, αλλά με έναν ευδιάκριτο τόνο νεωτερικότητας. Έτσι που η νοσταλγία του χθες να συμπλέει με τη φρεσκάδα του σήμερα και το πάντρεμα να είναι γευστικά «κατανοητό» ως προς τις χρονικές συντεταγμένες του".

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία