Βράβευση Του Σπουδαστή Μαγειρικής Λαμπρογιώργο Ηλία – Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την αξιοσημείωτη επίδοση του νεαρού Σπουδαστή Μαγειρικής, Λαμπρογιώργου Ηλία, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον διαγωνισμό της 12ης Διεθνούς Διαγωνιστικής Εκδήλωσης Μαγειρικής της Νοτίου Ευρώπης, γνωστή ως “12th International Culinary Competition of Southern Europe”. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ηλία για την εξαιρετική του επιτυχία και να τονίσουμε πόσο υπερήφανοι είμαστε για τη συνεχή εξέλιξη και επιτυχία του στον χώρο της μαγειρικής.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης διεξάγεται κάθε δύο χρόνια υπό την αιγίδα της Culinary Professionals Greece (γνωστή και ως Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος), σε συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO, ενώ υποστηρίζεται από την Worldchefs. Φέτος, ο 12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023 στον χώρο της ΔΕΘ – HELEXPO.

Η συμμετοχή στο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να ανταγωνιστούν υγιώς, καθώς και να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσα από μια εκπαιδευτική και δημιουργική συνάντηση με επαγγελματίες chefs από ολόκληρο τον κόσμο. Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι να προωθήσει την ανταλλαγή ιδεών και τεχνικών, καθώς και να ενισχύσει το πνεύμα συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των συμμετεχόντων.

Για τους επαγγελματίες της γαστρονομίας, ο διαγωνισμός αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να προβάλουν το ταλέντο τους, να επικοινωνήσουν με συναδέλφους από διάφορα μέρη του πλανήτη και να απολαύσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με σημαντικές διακρίσεις.

Συγχαρητήρια λοιπόν Ηλία, είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία σου και είμαστε σίγουροι ότι και στο μέλλον θα συνεχίσεις να διαπρέπεις στο χώρο της μαγειρικής!

 

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US