Το ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS Στο Redken Exchange

Redken Exchange Made in Greece . Ένα τριήμερο εκπαίδευσης πάνω στα παγκόσμια top trends κομμωτικής. Ένα τριήμερο γεμάτο φαντασία, έμπνευση, τεχνικές, χρώμα, στυλ και αγάπη!

Η Redken, ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στις ΗΠΑ, πραγματοποίησε το Redken Exchange Made in Greece. Στο μεγαλύτερο, 3ήμερο, εκπαιδευτικό event της μάρκας για φέτος, τρεις διεθνώς αναγνωρισμένοι International Redken Artists, μοιραστήκαν με κορυφαίους Έλληνες κομμωτές, μοναδικές τεχνικές και μυστικά της κομμωτικής τέχνης.

Το ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS Στο Redken ExchangeΟι σπουδαστές κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS ήταν εκεί, αναπτύσσοντας τα skills και τις τεχνικές τους βοηθώντας στην υλοποίηση του show αλλά και μαθαίνοντας τα πάντα για τα upcoming hair trends.

Επαγγελματίες κομμωτές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, μέλη του Redken Tribe, παρακολούθησαν live τις τελευταίες τάσεις σε χρώμα, κούρεμα και styling μαλλιών, έχοντας πάντα ως σημείο αναφοράς τη Μητρόπολη της Μόδας, τη Νέα Υόρκη.

Το μοναδικό 3ήμερο περιελάμβανε επίσης μια ημέρα με one–to–one εκπαιδεύσεις σε χρώμα και κούρεμα από τους ίδιους τους International Redken Artists και μια ημέρα αφιερωμένη για digital masterclasses και business consultation.

To Redken Exchange έχει ιδιαίτερη σημασία για το χώρο της κομμωτικής μιας και αποτελεί ένα think tank για τις τάσεις στον χώρο και μια μεγάλη ευκαιρία για δικτύωση με τους κορυφαίους επαγγελματίες. Η συμμετοχή του ΙΕΚ PRAXIS αντικατοπτρίζει ακριβώς το υψηλό επίπεδο των σπουδών και την άμεση σύνδεσή τους με την εργασία.

 

Μάθε Περισσότερα Για τη Σχολή Κομμωτικής Και Barber Του ΙΕΚ PRAXIS
Δες Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Κομμωτικής Και Barber Του ΙΕΚ PRAXIS

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US