Τα Specialist Awards 2021 Στο ΙΕΚ PRAXIS

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι η κριτική επιτροπή της Αθήνας των Specialist Awards 2021 τη Gourmet Exhibition (https://gourmetexhibition.com/) θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του IEK Praxis, στην οδό Σαριπόλου 5.

Οι κριτές σε κλειστές αίθουσες και με τον ελάχιστο αριθμό ατόμων, θα κρίνουν ένα προς ένα, αναλυτικά τα ελληνικά προϊόντα που συμμετέχουν στα Specialist Awards 2021.

Η Gourmet Exhibition και τα Specialist Awards δημιουργήθηκαν το 2016 με σκοπό την υποστήριξη και ισχυροποίηση της υπεροχής της Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης στο εξωτερικό.

Στην σύντομη πορεία της η έκθεση έχει ήδη εδραιωθεί ως η σημαντικότερη εμπορική έκθεση εκλεκτών τροφίμων στην περιοχή, παίζοντας ζωτικό ρόλο στην ανάδειξη και την προώθηση μικρών και μεσαίων παραγωγών υψηλής ποιότητας και καινοτομίας.

Τα Specialist Awards δημιουργήθηκαν το 2019 στο πλαίσιο της Gourmet Exhibition, αφού προηγήθηκαν τα βραβεία κοινού το 2017. Στόχος τους, η προστιθέμενη αξία & προβολή των εκλεκτών ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων. Μετά την επιτυχή διεξαγωγή τους, επιστρέφουν με ενισχυμένο ρόλο και ειδικό βάρος, στην αξιολόγηση κι ανάδειξη του ελληνικού brand name, με διευρυμένες θεματικές ενότητες βραβείων & στοχευμένη επιλογή ειδημόνων στο ελληνικό brand name, που απαρτίζουν το πάνελ των κριτών.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US