Στιγμιότυπα από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μαγειρικής-Chef ο Αλέξανδρος Κοσκινάς “Tudor Hall” King George Hotel – Χρυσός Σκούφος)

Excellence is the gradual result of always striving to do better. Στιγμιότυπα από το PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μαγειρικής της σχολής.Αφορά σε μάγειρες με προϋπηρεσία. Mπαρμπούνι στο τηγάνι, Στήθος και μπούτι ορτυκιού και Ριζότο “σαν τα γεμιστά” από τον Χαρισματικό chef και καθηγητή του ΙΕΚ PRAXIS Αλέξανδρο Κοσκινά (Chef “Tudor Hall” King George Hotel – Χρυσός Σκούφος)

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS

Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US