ΣΠΟΝΔΗ Restaurant: Οι Σπουδαστές Μαγειρικής του PRAXIS κάνουν Πρακτική στο Πολυβραβευμένο Εστιατόριο με 2* Michelin

Την εμπειρία εργασίας στην κουζίνα ενός από τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης αποκτούν οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS Στέφανος Ναούμ και Σταματία Δημητριάδη

Κάνοντας την πρακτική τους άσκηση δίπλα στους βραβευμένους cΣΠΟΝΔΗ Restaurant: Οι Σπουδαστές Μαγειρικής του PRAXIS κάνουν Πρακτική στο Πολυβραβευμένο Εστιατόριο με 2* Michelinhefs εκπαιδεύονται στην πράξη στο απαιτητικό περιβάλλον παρασκευής ενός menu πραγματικά πολύ υψηλών απαιτήσεων.

Με τέτοιες εργασιακές εμπειρίες κατά την διάρκεια των σπουδών τους, οι μάγειρες του ΙΕΚ PRAXIS είναι απολύτως έτοιμοι να εργαστούν στα καλύτερα fine dining restaurants, μετά την αποφοίτησή τους.

Αυτό επιβεβαιώνουν άλλωστε οι δεκάδες προσλήψεις αποφοίτων μας στα βραβευμένα A la Carte εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Καλή σταδιοδρομία ευχόμαστε στους σπουδαστές μας Στέφανο Ναούμ και Σταματία Δημητριάδη

 

Μάθε Περισσότερα για τη Σχολή Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS, κάνε κλικ ΕΔΩ

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US