Σεμινάριο υδροδερμοαπόξεσης με διαμάντι

Στιγμιότυπα από το Exclusive Σεμινάριο Αισθητικής για τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS με τον κο Δημήτρη Φαφούτη της PANtimeless.
Ο κος Φαφούτης παρουσίασε μια από τις πλέον καινοτόμες μεθόδους για ανάπλαση και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας: Υδροδερμοαπόξεση με διαμάντι και βαθύς καθαρισμός με μηχάνημα.
Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό μηχανικής με καλλυντική απολέπιση με παράλληλη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.


Η μέθοδος AQUA GLO αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση στην περιποίηση του δέρματος, με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη.
Παρέχει πολλαπλές επιλογές tips και διαλυμάτων και μπορεί να εφαρμοστεί για κάθε τύπο δέρματος.
Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό ως αυτόνομη θεραπεία αλλά και απαραίτητο συμπλήρωμα πληθώρας ιατρικών και αισθητικών θεραπειών.
Συνδυάζοντας την μηχανική απολέπιση με τα tips διαμαντιών επιτυγχάνεται βαθύτερος καθαρισμός και απολέπιση, που διαρκεί περισσότερο.

 

Λίγα Λόγια Για Την Pantimeless

 

Η Pantimeless ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 και πλέον είναι μια καινοτόμος και πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρία στο πεδίο της Ιατρικής Αισθητικής και της κοσμετολογίας όπως επίσης και στο πεδίο του Ιατρικού τουρισμού. Κατά την διάρκεια των πρώτων ετών λειτουργίας της επιχείρησης, ο κύριος στόχος της Pantimeless ήταν να εισάγει, να διανέμει και να προωθεί Ιατρικές Αισθητικές θεραπείες και ξενοδοχειακό εξοπλισμό ευεξίας.

Από τότε η Pantimeless έχει διεισδύσει στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια εμπορευόμενη προϊόντα και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, στα παραπάνω αναφερόμενα πεδία.

Με την φιλοδοξία να γίνει η πρώτη εταιρία που προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στο πεδίο της Ιατρικής Αισθητικής εμπλούτισε την σειρά των προσφερόμενων προϊόντων με λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η Pantimeless αντιπροσωπεύει προϊόντα νημάτων για PDO Lifting, προϊόντα ενδολιποθεραπείας, ενδοδερμικά εμφυτεύματα από υαλουρονικό οξύ καθώς και μεσοθεραπείας για το πρόσωπο και το σώμα. Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από ποιοτικά προϊόντα και να ενημερώνει την γκάμα αυτών, ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. Δίνοντας έμφαση στο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την πώληση των προϊόντων, προσφέρει άριστη εκπαίδευση, εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη. Είμαστε εδώ για να ικανοποιούμε οποιεσδήποτε επιχειρησιακές σας ανάγκες παρέχοντας την μέγιστη ικανοποίηση στους πελάτες μας.

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US