Σεμινάριο θεραπείας κρυολιπόλυσης

Σεμινάριο θεραπείας κρυολιπόλυσης με τον εκπαιδευτή κ. Φαφούτη και τους σπουδαστές του τομέα Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί το τεχνολογικό επίτευγμα της κοσμητικής ιατρικής που τα τελευταία χρόνια προστέθηκε στην φαρέτρα των όπλων για την αναίμακτη καταπολέμηση του πάχους.
Η θεραπεία οφείλει την ονομασία της στη παγκόσμια ιατρική ανακάλυψη της επίδρασης του ψύχους στο λιπώδη ιστό, δίχως ταυτόχρονα να βλάπτει το δέρμα, τους γειτονικούς ιστούς και τα αγγεία.

Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών που περιλαμβάνουν μη επεμβατικές τεχνικές που βασίζονται στην ενέργεια, σηματοδοτούν μια νέα εποχή στις μεθόδους που ακολουθούνται για την μείωση του λίπους.

Ο κύριος στόχος αυτών των νέων θεραπειών είναι η μείωση του όγκου του ιστού. Η κρυολιπόλυση αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον δημοφιλείς εναλλακτικές της λιποαναρρόφησης για τη μείωση των λιπωδών ιστών . Λόγω της ευκολίας χρήσης και των περιορισμένων ανεπιθύμητων ενεργειών, αυτή η διαδικασία αποτελεί την κορυφαία τεχνολογία στις μη επεμβατικές τεχνικές.

Αναλυτικότερα, η μέθοδος στοχεύει απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (-15oC έως 0oC) για να προκαλέσει την κρυσταλοποίησή τους και τελικά τη λύση τους. Στη συνέχεια, τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μας μέσω της λεμφικής οδού.

Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται και αυτά με τη σειρά τους σε σταδιακή συρρίκνωση, μειώνοντας το στρώμα του λίπους και αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να πετύχουμε μόνο με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης.

Η αποτελεσματικότητα της κρυολιπόλυσης βασίζεται στις ιατρικές μελέτες των Πανεπιστημίων Harvard και Massachusetts. Οι μελέτες έδειξαν ότι όταν τα λιποκύτταρα μιας περιοχής του σώματος εκτεθούν σε χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, αφήνοντας όμως ανέπαφο το υπερκείμενο δέρμα. Η απότομη ψύξη των λιπωδών κυττάρων, ενεργοποιεί τη διαδικασία καταστροφής τους.

Η κρυολιπόλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπως:

– Βραχίονες (μπράτσα)
– Πλευρά (ψωμάκια)
– Κοιλιά
– Μηρούς
– Γόνατα
– Γλουτούς

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US