Σεμινάριο Ονυχοπλαστικής με την Thomas Cosmetics

Οι σπουδαστές του Τομέα Ομορφίας του ΙΕΚ PRAXIS παρακολούθησαν ένα exclusive σεμινάριο πάνω στις εξελίξεις στον χώρο της ονυχοπλαστικής, χορηγία της Thomas Cosmetics.

H Trainer Αγγελική Καλανόψη παρουσίασε τη νέα καινοτομική σειρά προιόντων Ονυχοπλαστικής της Victoria Vynn που εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή – αντοχή- ευελιξία και γρήγορη αφαίρεση.

H Thomas Cosmetics είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την κεντρική διάθεση προϊόντων ομορφιάς Peggy Sage Paris, Victoria Vynn, SNB και CEMSA και Χορηγός του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ PRAXIS.

PEGGY SAGE
Από το 1925, η Peggy Sage αποθεώνει την ομορφιά και τη λάμψη των νυχιών.
Με την γκάμα των 150 χρωμάτων, τις αμέτρητες υφές και μέσω των καινοτομιών και της ποικιλίας των στοιχείων διακόσμησης, η Peggy Sage έχει μετατρέψει το manicure σε μία δημιουργική περιποίηση ομορφιάς ενώ συνεχίζει να ανταποκρίνεται στα απαιτητικά επαγγελματικά μας πρότυπα.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ
Στην κορυφή των προϊόντων είναι τα ημιμόνιμα βερνίκια από την Peggy Sage και την Victoria Vynn, με μεγάλη ανθεκτικότητα, διάρκεια και με εξαιρετικές κριτικές πάντα σε ανταγωνίσιμες τιμές.

Επίσης, το νέο επαναστατικό προϊόν MASTER GEL συνδυάζει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του ακρυλικού συστήματοςκαι του τζελ, καθιστώντας το ένα τέλειο «εργαλείο» για επαγγελματίες.

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US