Σεμινάριο Κομμωτικής της Farmavita με τη παρουσία της Παγκύπριας συνεργατικής εταιρείας κομμωτών

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της farmavita.gr με τον Hair Stylist και καθηγητή του ΙΕΚ PRAXIS κο Κωνσταντίνο Μελισσουργό με τη παρουσία της Παγκύπριας συνεργατικής εταιρείας κομμωτών.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια κομμωτικής του PRAXIS και παρουσιάστηκαν όλα τα απαραίτητα εργαλεία, λοσιόν, σαμπουάν αλλά και τεχνικές απαραίτητες για τον σύγχρονο κομμωτή.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις για θέματα όπως σωστές τεχνικές styling και συστάσεις προϊόντων για διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές από τους επαγγελματίες. Επιπλέον είχαν πρόσβαση σε δείγματα και πληροφορίες για τα προϊόντα της Farmavita.

Η εκδήλωση περιελάμβανε τόσο πρακτικές επιδείξεις όσο και θεωρητικό μέρος για τη φροντίδα και την υγεία των μαλλιών. Στην επίδειξη έγινε demo επαγγελματικλων προϊόντων για την εξασφάλιση ποιοτικών αποτελεσμάτων σε κόμμωση και hair styling.

Το σεμινάριο επικεντρώθηκε στις πολλές πτυχές της περιποίησης των μαλλιών και είχε ως στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλές για το πώς να φροντίζετε και να διατηρείτε υγιή μαλλιά σε κάθε είδους συνθήκες.

Δείτε το βίντεο από το σεμινάριο:

 

Λίγα Λόγια για την εταιρία

Η Εταιρεία High Hair δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα των επαγγελματικών ειδών & εξοπλισμού για κομμωτήρια και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Farmavita στην Ελλάδα, που εδώ και 30 χρόνια παράγει στο εργοστάσιό της, λίγο έξω από το Μιλάνο, επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, εμπλουτισμένα με φυσικά, ενεργά συστατικά. Από το 2016 είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Canni , επαγγελματικό ημιμόνιμο βερνίκι υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US