Παρασκευάζοντας Κηραλοιφές & Χειροποίητα & Εναλλακτικά Καλλυντικά

Οι κηραλοιφές είναι από τα πιο αγνά καλλυντικά που κυκλοφορούν σήμερα στην παγκόσμια αγορά. Είναι γεγονός πως υπάρχει εξάπλωση της απήχησης που έχουν τα Εναλλακτικά / Φυσικά / Χειροποίητα Καλλυντικά στο κοινό. Η γνώση των ιδιοτήτων τους, είναι πολύ σημαντική για όσους εργάζονται στο χώρο της Ομορφιάς των Καλλυντικών και των Φαρμακείων.

Παρασκευάζονται από παλιά, με πλήθος εφαρμογών, και τα τελευταία χρόνια χαίρουν πάλι αποδοχής και απήχησης στο ευρύ κοινό.

Η δυνατότητα να γνωρίζει ο σπουδαστής/απόφοιτος των ειδικοτήτων  Αισθητικής & Φαρμακείου  ποια καλλυντικά να προτείνει για συγκεκριμένα θέματα περιποίησης και ομορφιάς και να παρασκευάζει τα δικά του προϊόντα, όπως επίσης να γνωρίζει τους κανόνες ασφαλείας κατά την παρασκευή και την χρήση τους, είναι ένα σημαντικό προσόν που θα ωφελήσει τη δουλειά του.

           

Στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε αναλύθηκαν οι ιδιότητες, τα πλεονεκτήματα και οι χρήσεις των κηραλοιφών, καθώς και υλικών όπως: μελισσοκέρι, έλαια και βούτυρα, και πώς ενσωματώνουμε τα αιθέρια έλαια σε αυτά.

Επίσης παρουσιάστηκαν συνταγές για διάφορες κηραλοιφές (θεραπευτικές, κηραλοιφή για φτέρνες και αγκώνες, κηραλοιφή για κοψίματα-γδαρσίματα,  lip balms)

Έγινε επίδειξη και παρασκευή από όλους τους συμμετέχοντες κηραλοιφών (lip balm) τις οποίες και πήραν μαζί τους σε ειδικά βαζάκια.

 

Μάθε Περισσότερα Για τη Σχολή Φαρμάκων – Καλλυντικών – Ιατρικών Εργαστηρίων Του ΙΕΚ PRAXIS
Δες Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Φαρμάκων – Καλλυντικών – Ιατρικών Εργαστηρίων Του ΙΕΚ PRAXIS

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US