Σεμινάριο Janssen by Vanity Exclusive Cosmetics

Με μεγάλη χαρά διοργανώσαμε ένα μοναδικό σεμινάριο αισθητικής σε συνεργασία με την εταιρία vanity exclusive cosmetics. Πάντα κοντά στο μέλλον της κοσμετολογίας, η vanity exclusive cosmetics στηρίζει την νέα γενιά των αισθητικών με πρωτοπόρες μεθόδους, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά brands με τεχνολογίες αιχμής.

Στο σεμινάριο αυτό επιλέξαμε να παρουσιάσουμε την Janssen cosmetics, μια Γερμανική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Το βασικό πλεονέκτημα της μάρκας είναι η δημιουργία προϊόντων με βάση κάθε ανάγκη του δέρματος και για κάθε τύπο επιδερμίδας.  Μοναδικές θεραπείες που δρουν εξατομικευμένα, επιλέγοντας προϊόντα από μια πολύ μεγάλη γκάμα για να συνδυάσετε.

Ο National Skin Care Expert Γιώργος Παναγούλιας  της vanity exclusive cosmetics παρουσίασε αναλυτικά τα προίόντα από την σειρά Dry Skin, εφάρμοσε την θεραπεία, καθώς και ειδικά προϊόντα όπως η Αμπούλα Υαλουρονικού Οξέος & η Dead Sea peel off μάσκα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που για ακόμη μια φορά μας δόθηκε η ευκαιρία να μεταδώσουμε την γνώση και την εμπειρία μας σε νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς!

Ευχαριστούμε πολύ vanity exclusive cosmetics.

 

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US