Σεμινάριο “Instagram ή πραγματικότητα” με τον Τάκη Μαυριγιαννάκη

Το Instagram υπάρχει πλέον σχεδόν σε κάθε κινητό τηλέφωνο. Ιδιαίτερα για όσους ασχολούνται με τον χώρο της αισθητικής είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά, το Instagram αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο. Μέσα στο feed του Instagram “γεννιούνται” τα επόμενα trends, τα next big things στο χώρο του μακιγιάζ και της ομορφιάς. Είναι ένα μέσο όπου μπορείς να ξεχωρίσεις σαν influencer και trendsetter, να δείξεις τη δουλειά σου, να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς.

σεμινάριο instagram μακιγιάζ Τάκης ΜακριγιαννάκηςΤο Instagram όμως είναι ταυτόχρονα και μια πλαστή πραγματικότητα. Με φίλτρα ομορφιάς, εφφέ, τρικ για φωτισμό και … ανορθόδοξες (βλ. Photoshop) τεχνικές, ο χρήστης μπορεί να παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα του εαυτού του.

 

Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε; Πως μπορούν οι γνώσεις και το ταλέντο μας πάνω στο make up να λάμψουν ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες Post;

O Make Up Artist Τάκης Μακριγιαννάκης απάντησε σε όλα αυτά αλλά και άλλα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το μακιγιάζ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον γενικότερο τομέα της ομορφιάς και του καλλωπισμού.
Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της μόδας το 1988 αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ΤΕΙ και κατόπιν στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη
σεμινάριο instagram μακιγιάζ Τάκης Μακριγιαννάκης
Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους φωτογράφους Ν. & Τ Διαμαντόπουλο , Τ. Βρεττό, Β.Κύρη κ.α για περιοδικά όπως Madame Figaro, Elle, Votre Beaute, Γυναίκα, Ηarpers Βazzar, Diva κ.α. καθώς και με πολλές τηλεοπτικές εκπομπές !
Μεγάλες επαγγελματικές του επιτυχίες -σταθμούς αποτελούν ο σχεδιασμός και εκτέλεση μακιγιάζ των αποστολών της Eurovision που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα το 2006 καθώς και η συμμετοχή του στο σχεδιασμό των βυζαντινών εικόνων στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004.
Δίδαξε σε ΙΕΚ ,σε σχολές Μόδας και επαγγελματικά εργαστήρια πριν ασχοληθεί με το τμήμα εκπαίδευσης και μάρκετινγκ σε εταιρείες όπως Rilken ,Nina Ricci (Ελλάδα και Γαλλία) και τα τελευταία 16 χρόνια συνεργάζεται ως Global Make up Artist, products development ambassador for Estée Lauder brand.(N.York, Asian pacific,)
Τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με την Max Factor με το τμήμα εκπαίδευσης και marketing.
 σεμινάριο instagram μακιγιάζ Τάκης Μακριγιαννάκηςσεμινάριο instagram μακιγιάζ Τάκης Μακριγιαννάκηςσεμινάριο instagram μακιγιάζ Τάκης Μακριγιαννάκης σεμινάριο instagram μακιγιάζ Τάκης Μακριγιαννάκης
Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US