Σεμινάριο Barber/Παραδοσιακού Ξυρίσματος Με Φαλτσέτα

Στο Σεμινάριο Barber/Παραδοσιακού Ξυρίσματος Με Φαλτσέτα ο έμπειρος barber Βασίλης Παρασκευόπουλος παρουσίασε όλα τα μυστικά του αντρικού grooming: Από το παραδοσιακό ξύρισμα στην απόλυτη περιποιηση του άντρα.
Επειδή… Το ξύρισμα με φαλτσέτα είναι τέχνη, ιεροτελεστία και κυρίως: ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Το παραδοσιακό ξύρισμα είναι πάλι στη μόδα γι αυτό και οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο barber γνώρισαν τις τεχνικές πίσω από το παραδοσιακό ξύρισμα και την περιποίηση προσώπου. Οι κλασσικές τεχνικές των παλιών μπαρμέρηδων συνάντησαν τα μοντέρνα υλικά/φόρμουλες περιποίησης και στυλ. Το σεμινάριο barber βέβαια δεν αφορούσε μόνο όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν σε ένα παραδοσιακό κουρείο. Στόχος του είναι να διδάξει και την φιλοσοφία πίσω από την τέχνη, έτσι ώστε ο επαγγελματίας κομμωτής/barber/groomer να μπορεί να εφαρμόσει τις γνώσεις του ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Έτσι η παραδοσιακές τεχνικές grooming μπορούν να συνδιαστούν με τις μοντέρνες τάσεις στον χώρο δίνοντας μοναδικά αποτελέσματα.

Οι vintage εμφανίσεις βέβαια δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας έτσι ολοκληρώνοντας το σεμινάριο barber, ο σπουδαστής αποκτά τις καλύτερες βάσεις για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός σύγχρονου κουρείου/κομμωτηρίου.

Σεμινάριο Barber/Παραδοσιακού Ξυρίσματος Με Φαλτσέτα

Θέλεις να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου σε barber και grooming; Επαγγελματικό Πρόγραμμα Barber & Grooming (Ανδρικό Κούρεμα & Ξύρισμα) από το PRAXIS!

 

Το εξάμηνο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Barber & Grooming (Ανδρικό Κούρεμα & Ξύρισμα) προετοιμάζει τους αυριανούς στυλίστες, με τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το επάγγελμα του Κομμωτή του εξειδικευμένου στο Barber, Grooming και Ανδρική Περιποίηση. Το Σεμινάριο Κομμωτικής Barber, περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

Λούσιμο – Φορμάρισμα – Βασικές Αρχές Κουρέματος (Vidal Sasoon) – Βασικές Αρχές Χρώματος – Ανδρικά Κουρέματα – Τεχνική: Χτένα – Ψαλίδι – Χρήση Κουρευτικής Μηχανής – Flat Blade – Undercut – Bald Fade – Fashion Styles – Ξύρισμα με φαλτσέτα – Οργάνωση Καταστήματος – Marketing – Επαγγελματική Συμπεριφορά και Δεοντολογία – Μηχανήματα και Εξοπλισμός Κομμωτηρίου – Δερματολογία – Στοιχεία Φυσικής και Ηλεκτρισμού – Πρώτες Βοήθειες – Υγιεινή και Ασφάλεια Εργασιακού Χώρου

 

Μάθε Περισσότερα Για τη Σχολή Κομμωτικής Και Barber Του ΙΕΚ PRAXIS
Δες Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Κομμωτικής Και Barber Του ΙΕΚ PRAXIS

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US