#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Ταχύρυθμο Σεμινάριο Αρτοποιίας (Ζύμες)


 • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
 • ΠόληΧαλκίδα
 • Διάρκεια24 Ώρες
 • Τιμή140.00€

Ταχύρυθμο Σεμινάριο Αρτοποιίας – Ζυμών διάρκειας 24 Ωρών με έμφαση στην πρακτική. Γνωρίστε τις τεχνικές για την παρασκευή ζύμης για ψωμάκι σάντουιτς, burger, για πίτσα, σφολιάτα και άλλα.

Ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κριτσαντώνης θα σας καθοφηγήσει βήμα βήμα, από την αρχική ιδέα, στην επιλογή των σωστών υλικών, τις απαραίτητες συνταγές, τα σκεύη που θα χρειαστείτε, τις τεχνικές προετοιμασίας, τα μυστικά πίσω από τους συνδιασμού υλικών για να πετύχετε μοναδικά γευστικά αποτελέσματα, τους τρόπους ψησίματος και παρουσίασης.

Ένα σεμινάριο απαραίτητο για κάθε αρχάριο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία στο χώρο της μαγειρικής και αρτοποιίας.

Το Ταχύρυθμο Σεμινάριο Αρτοποιίας – Ζυμών απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες στον χώρο της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής καθώς και σε όποιον θέλει να γνωρίσει τον κόσμο της ζύμης ακόμα και για οικιακή χρήση.

 

Η κράτηση Θέσης προϋποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομά σας

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR3501721540005154038738483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR7601108620000086248000282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Στόχος του Ταχύρυθμου Σεμινάριου Αρτοποιίας – Ζυμών είναι η γνωριμία με τις συνταγές και τεχνικές πίσω από τις σημαντικότερες ζύμες.

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832),

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US