Πιστοποίηση στις Πρώτες Βοήθειες & την Χρήση Απινιδωτή (Hands On)

Στο πρόγραμμα πρώτων βοηθειών BLS/AED πιστοποιημένοι εκπαιδευτές από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προ νοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) καθοδήγησαν τους συμμετέχοντες κατά τη διαδικασία τόσο θεωρητικής όσο και πρακτικής (hands on) εκμάθησης. Οι σπουδαστές του τομέα Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κάθε χρόνο συμμετέχουν στο πρόγραμμα και λαμβάνουν Πιστοποίηση BLS/AED.

Πιστοποίηση στις Πρώτες Βοήθειες & την Χρήση ΑπινιδωτήΗ πιστοποίηση Βασικής Υποστήριξης της Ζωής είναι ένα απαραίτητο προσόν για κάθε επαγγελματία στον χώρο της Υγείας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών και όχι μόνο. Πρόκειται για μια γνώση που κυριολεκτικά μπορεί να σώσει ζωές. Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Ελληνικής Εταιρίας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS έμαθαν βήμα-βήμα και κάνοντας πρακτική τις θεωρητικές γνώσεις, αυτό το τόσο απαραίτητο προσόν. Σαν ΙΕΚ PRAXIS προτείνουμε όλοι, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο εργάζονται να παρακολουθήσουν πρόγραμμα πρώτων βοηθειών. Η δική σας γνώση μπορεί να σώσει έναν συνάνθρωπό σας σε ανάγκη

H Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Basic Life Support—BLS) και η χρήση, όταν είναι διαθέσιμος, Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (Automated External Defibrillator—AED) αποτελούν το πρώτο επίπεδο φροντίδας για τα θύματα καρδιακής ανακοπής. H εκπαίδευση αφορούσε την υποστήριξη της κυκλοφορίας και της αναπνοής ενός θύματος καρδιακής ανακοπής με απλά μέσα μέχρι να έρθει στον τόπο του συμβάντος η εξειδικευμένη βοήθεια. Η εκπαίδευση στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή, ώστε να μπορεί να χορηγηθεί με ασφάλεια ηλεκτρικό ρεύμα (απινιδισμός), όπως και να τοποθετηθεί ένα θύμα σε θέση ανάνηψης.

 

Μάθε Περισσότερα Για τη Σχολή Φυσικοθεραπείας – Νοσηλευτικής – Ιατρικών Επαγγελμάτων Του ΙΕΚ PRAXIS
Δες Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Φυσικοθεραπείας – Νοσηλευτικής – Ιατρικών Επαγγελμάτων Του ΙΕΚ PRAXIS

 

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US