Ο Αθλητικός Ψυχολόγος Νίκος Γεωργιάδης θα αναλύσει τρία καίρια ζητήματα που αφορούν τον ευρύτερο χώρο του Αθλητισμού και της Προπονητικής.
• Η επαναφορά του ομαδικού πνεύματος στον αναπτυξιακό α...
Με μεγάλη χαρα καλωσορίζουμε δύο καταξιωμένους και επιτυχημένους επαγγελματίες στην διδακτική ομάδα του ΙΕΚ PRAXIS, τον Προπονητή Διονύση Γκιουλέα και τον Ιατρό Νικόλαο Δουλάμη.
Ο Διονύσης Γκιου...
Το Decoupage είναι το καθάρισμα/ξεκοκάλισμα των ψαριών και του κρέατος πριν από το σερβίρισμά τους στο πιάτο του πελάτη. Είναι μια τεχνική που απαιτεί πολλές ώρες εκπαίδευσης με... αληθινά ψάρια κα...
Το επαγγελματικό σέρβις φαγητού και κρασιού σε εστιατόριο είναι μια τέχνη με πολλές λεπτομέρειες και πολλά μυστικά. Τεχνικές που ικανοποιούν τον πελάτη, δίνουν προστιθέμενη αξία στο εστιατόριο και ...
Η Έβελυν Τσιρώνη (maitre), η Γιάννα Μπαλαφούτη (Ειδική Γαστρονομίας) και ο Γιάννης Κίτσαλης (Chef του Καζίνο Πάρνηθας), μας έμαθαν στην πράξη τα μυστικά της εστιατορικής και της Γαστρονομίας
...
Ένα εντελώς νέο καινοτομικό πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS
Γαστρονομία: είναι το νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης, με καθηγητές ένα επιτελείο ειδικών σ...
Amuse-bouche και Finger Food. Μικρές μπουκίτσες γευστικής έντασης από τους σπουδαστές τουριστικών και τον chef Νίκο Ντάνο. Μας ανοίξατε την όρεξη.... Τα Amuse-bouche και Finger Food αποτελούν μεγάλ...
Η ιστορία της οινοποιείας ΛΑΦΑΖΑΝΗ έχει τις ρίζες της 70 χρόνια πριν, το 1946, όταν ο Βασίλης Λαφαζάνης ξεκίνησε να φτιάχνει κρασί στην περιοχή του Πειραιά. Το πρώτο ιδιόκτητο οινοποιείο της οικογέ...
Γευσιγνωσία Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων – Αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης του Τουρισμού
Περισσότερα από 100 είδη ελιάς έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική γη, με ποσοστό π...
Παρουσίαση Οίνων Κτήματος Παπαργυρίου
Ένας σπουδαίος Έλληνας, μικρός οινοποιός, ο Γιάννης Παπαργυρίου, ιδιοκτήτης του Κτήματος Παπαργυρίου φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας στο...
Σεμινάριο Χειροποίητα Σαπούνια με την μέθοδο Melt n' Pour (Εισαγωγικό Επίπεδο).
Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε τα δικά μας χειροποίητα αγνά σαπούνια γλυκερίνης, με την μέθοδο melt n' pour.
Τα σαπ...
Σεμινάριο - On Line Webinar: Ποιοτικός Έλεγχος Καλλυντικών, Iso 22716, ΕΚ 1223/2009
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση παραγωγής καλλυντικών
Όσους ήδη...