Οργάνωση και λειτουργία ξενοδοχείου στην πράξη

Για να γίνεις ο επαγγελματίας που ξεχωρίζει, πρέπει να αποκτήσεις άριστες θεωρητικές γνώσεις και να εκπαιδευτείς στην… πράξη. Οι σπουδαστές της ειδικότητας Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, διδάσκονται την εστιατορική τέχνη σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και σε (σχεδόν) πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Οι σπουδαστές αυτής της ειδικότητας, μαθαίνουν να συμπεριφέρονται υπεύθυνα και αυτόνομα στις επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης. Στα εργαστηριακά μαθήματα, έρχονται αντιμέτωποι με όλες τις απαιτητικές τεχνικές σερβιρίσματος. Μαθαίνουν να ανοίγουν κρασιά και να τα σερβίρουν, εκπαιδεύονται στο φιλετάρισμα (ντεκουπάζ) και στο σερβίρισμα του ψαριού και μελετούν διαφορετικές περιπτώσεις σερβιρίσματος, ανάλογα με την κάρτα (μενού) του εστιατορίου ή με το είδος της εκδήλωσης.

Τα εργαστήρια της Εστιατορικής Τέχνης, υποστηρίζονται από τους σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης.

 

Οργάνωση και λειτουργία ξενοδοχείου στην πράξη    Οργάνωση και λειτουργία ξενοδοχείου στην πράξη    Οργάνωση και λειτουργία ξενοδοχείου στην πράξη

 

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Τουριστικών/Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Τουριστικών/Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ PRAXIS

 

 

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US