Οι μέρες καριέρας στον τομέα του τουρισμού επιστρέφουν στην Αθήνα στο πλαίσιο του Workathlon

Οι μέρες καριέρας στον τομέα του τουρισμού επιστρέφουν στην Αθήνα στο πλαίσιο του Workathlon!

Αυτόν τον Νοέμβριο, μπορείτε να συναντήσετε τα κορυφαία ξενοδοχεία αυτής της σεζόν πρόσωπο με πρόσωπο και να έχετε μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση.

Μπορεί για πολλούς από εσάς η προηγούμενη σεζόν να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά το μυστικό για να βρείτε μια καλή θέση εργασίας είναι να ψάξετε νωρίς! Μην παραμελείτε τα σχέδιά σας για τη σεζόν του 2023, ξεκινήστε να δικτυώνεστε και να συζητάτε τώρα.

Εάν αυτή η διαδικασία φαίνεται σαν υπερβολική δουλειά, μπορούμε να βοηθήσουμε!

Στις 27 & 28 Νοεμβρίου στην έκθεση Xenia διοργανώνουμε τις Ημέρες Καριέρας στον κλάδο της Φιλοξενίας όπου θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε συνέντευξη με περισσότερες από 50 ξενοδοχειακές εταιρείες μέσα σε 2 ημέρες!
Ταυτόχρονα, μπορείτε να παρακολουθήσετε εργαστήρια και παρουσιάσεις σχετικά με τα τελευταία νέα στον χώρο και να γνωρίσετε επαγγελματίες του κλάδου που πάντα θέλατε αλλά δεν είχατε την ευκαιρία.

Όλα όσα ψάχνετε, σε ένα μέρος.

Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στην έκθεση με αυτοκίνητο ή να χρησιμοποιήσετε τα λεωφορεία της Xenia από τους σταθμούς του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας ή το αεροδρόμιο που θα σας μεταφέρει απευθείας στο Metropolitan expo.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.workathlon.com/careerdays-nov22

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US