Η Σχολή Τυροκομίας PRAXIS, στην Dairy Expo!

Η παρουσία του ΙΕΚ PRAXIS στην Dairy Expo 2018 το Σάββατο και την Κυριακή κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο καθηγητής του ΙΕΚ PRAXIS και τυροκόμος Πάσχος Θοδωρής με τους σπουδαστές του τμήματος Τυροκομίας παρουσίασαν σε πραγματικό χρόνο την διαδικασία της παραδοσιακής τυροκόμησης φτιάχνοντας φέτα και κεφαλοτύρι ενώ οι επισκέπτες του περιπτέρου του ΙΕΚ PRAXIS δοκίμασαν εδέσματα με πρώτες ύλες τοπικά προϊόντα της Στερεάς φτιαγμένα από τους σπουδαστές και καθηγητές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Inox Design KATERIS για την ευγενική χορηγία του εξοπλισμού για τις ανάγκες της ζωντανής τυροκόμησης.

Η Σχολή Τυροκομίας PRAXIS, στην Dairy Expo!      Η Σχολή Τυροκομίας PRAXIS, στην Dairy Expo!      Η Σχολή Τυροκομίας PRAXIS, στην Dairy Expo!

Υποστηρίζουμε την προσπάθεια των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια Στερεάς και θέλουμε να φέρουμε σε επαφή νέο κόσμο, νέους παραγωγούς με τις διαδικασίες τυροκόμησης με σκοπό την ανάδειξη του γευστικού πλούτου της περιοχής.

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US