Η Σχολή Προπονητικής PRAXIS στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Skills For Sports στην Χαλκίδα

Ευρωπαϊκή τεχνογνωσία στις σπουδές προπονητικής από το ΙΕΚ PRAXIS, με την συμμετοχή του στην δημιουργία ευρωπαϊκών προγραμμάτων εκπαίδευσης για τον Αθλητικό Τομέα.

Ο Διευθυντής Σπουδών του PRAXIS Περικλής Τζοβλάς (M.Sc., M.Ed.) και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δημήτρης Φραγκάκης (M.B.A.) παρουσίασαν τα προγράμματα σπουδών που δημιούργησε η Σχολή Προπονητικής του ΙΕΚ PRAXIS, στο Πανευρωπαϊκό Workshop που διοργάνωσε στην Χαλκίδα η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο σημαντικό αυτό έργο συντονιστής είναι η Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε., ενώ συμμετέχουν ως εταίροι 12 Ευρωπαϊκοί Φορείς του Αθλητικού Χώρου από την Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιορδανία Λίβανο, Τυνησία και Παλαιστίνη.

 

To IEK PRAXIS έχει αναλάβει τον σχεδιασμό μέρους των προγραμμάτων και την παραγωγή του αντίστοιχου εκπαιδευτικού υλικού.

Σκοπός του Στρατηγικού Ευρωπαϊκού Έργου Skills4Sports είναι να αυξήσει την απασχόληση των νέων της Μεσογείου, μέσω της δημιουργίας νέων επαγγελματιών για τον αθλητικό τομέα (και τον τομέα των e-Sports).

Μάθετε περισσότερα για την Σχολή Προπονητικής ΙΕΚ PRAXIS στο https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/proponitis-athlimaton/

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US