Η Κρατική Επιτροπή Επαγγελματικής Κατάρτισης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επισκέπτεται το ΙΕΚ PRAXIS.

Το ΙΕΚ PRAXIS είχε την τιμή να δεχτεί την επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπεία από την Κρατική Επιτροπή Επαγγελματικής Κατάρτισης των ΗΑΕ (ADVETI), με επικεφαλής την Εξοχότητά του τον Γενικό Διευθυντή Δρ. Abdulrahman Jassim Al Hammadi.

 

Συζητήθηκαν θέματα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αναπτύχθηκαν ισχυροί δεσμοί για παραπέρα συνεργασία.

 

Το ενδιαφέρον εστιάστηκε ιδιαίτερα στον τομέα παροχής θέσεων πρακτικής άσκησης και εργασίας, στον τομέα των πολυτελών ξενοδοχείων των Εμιράτων για τους σπουδαστές και τους αποφοίτους Ξενοδοχειακών Σπουδών του ΙΕΚ PRAXIS.

 

Η κρατική αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα εργαστήρια του ΙΕΚ PRAXIS και να συνομιλήσει με σπουδαστές και καθηγητές.

 

Οι εκλεκτοί επισκέπτες μας, δήλωσαν πως έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο με τις εγκαταστάσεις όσο και με το επίπεδο της εκπαίδευσης και μας απηύθυναν πρόσκληση να επισκεφτούμε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να κάνουμε πράξη την συνεργασία μας στον τομέα της εκπαίδευσης, πρακτικής άσκησης και απασχόλησης σε όλους τους τομείς.

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US