Επίσκεψη των Τμημάτων Τεχνικών Επαγγελμάτων στην GIZELIS Robotics

Οι σπουδαστές Τμημάτων Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της GIZELIS ROBOTICS μια από τις πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν πάνω στις εξελίξεις και τις δυνατότητες στον χώρο της βιομηχανικής παραγωγής και του αυτοματισμού.

Οι βιομηχανικοί αυτοματισμοί και η ρομποτική είναι το big thing για το χώρο των τεχνικών επαγγελμάτων. Με πολλαπλά πεδία εφαρμογής, αποτελεί ένα σημαντικό προσόν για κάθε εργαζόμενο στον κλάδο.

Λίγα Λόγια για την GIZELIS ROBOTICS

H GIZELIS ROBOTICS αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά. Είναι η νεότερη εταιρεία του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους, εδραιωμένους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας, με εξαγωγές που ξεπερνούν πλέον το 80% της παραγωγής της.
Η Gizelis Robotics αναγνωρίστηκε ως μια από τις Τοπ 5 νεοσύστατες ρομποτικές εταιρίες του κόσμου για βιομηχανικές εφαρμογές, ανάμεσα σε 589 επιχειρήσεις. Αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με τους leaders του χώρου της ρομποτικής και επεκτείνει μεθοδικά το δίκτυο της στην Ευρώπη και διεθνώς.
Με την ομάδα των ταλαντούχων μηχανικών στο τμήμα R&D και με τις συνεργασίες με Πανεπιστήμια και φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναβαθμίζει διαρκώς τις ολοκληρωμένες λύσεις «smart manufacturing» που προσφέρει στην αγορά, κάνοντας πράξη τον παραγωγικό μετασχηματισμό, με όρους Industry 4.0

https://grobotics.eu/el/

Τo ΙΕΚ PRAXIS συνεχίζει τις συνεργασίες και επισκέψεις σε επιτυχημένες επιχειρήσεις της περιοχής ως μέρος της εκπαίδευσης των σπουδαστών.

 

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US