Επίσκεψη της Σχολής Μηχανοτρονικής Χαλκίδας Στην Valkanos Technologies

Το Τμήμα Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ PRAXIS επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Valkanos Technologies μια από τις πλέον καινοτομικές επιχειρήσεις της Στερεάς όπου ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στον χώρο του αυτοματισμού και της τεχνολογίας στο πλαίσιο μια σύγχρονης επιχείρησης:

– Παρουσίαση cnc μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας οίκων Haas Automation, Inc. και Okuma Europe GmbH -Μετρητικά ακριβείας οίκου MITUTOYO
– Τεχνολογίες σχεδιασμού με Siemens nx plm cad/cam πρόγραμμα.
– Προγραμματισμό μηχανημάτων με κώδικα

 

Λίγα Λόγια Για Την Valkanos Technologies

H Valkanos Technologies ιδρύθηκε το 2004 και είναι από τους πρώτους κατασκευαστές εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας και σύγχρονων αυτόματων γραμμών συσκευασίας και εμφιάλωσης στην Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας.

Είναι σε θέση να προσφέρει πλήρη γκάμα μηχανικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης του μηχανολογικού σχεδιασμού, κατεργασίας, συγκόλλησης, εγκατάστασης, ποιοτικού ελέγχου και προγραμματισμού.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε ποικίλες εφαρμογές πολυεθνικών βιομηχανιών όπως εξαρτήματα ακριβείας, εμφιαλωτικά και συσκευαστικά συγκροτήματα, ιατρικές εφαρμογές, καλουπιών διαμόρφωσης.

www.valkanostech.gr

Τo ΙΕΚ PRAXIS συνεχίζει τις συνεργασίες και επισκέψεις σε επιτυχημένες επιχειρήσεις της περιοχής ως μέρος της εκπαίδευσης των σπουδαστών.

 

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US