Επίσκεψη σε Αβαντίς – Amaronta Resort – Ρεμέτζο

Σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS στο πλαίσιο της εκπαίδευσης πάνω σε Case Studies επιτυχημένων τοπικών επιχειρήσεων πραγματοποίησαν επίσκεψη σε τρεις επιχειρήσεις/success stories της περιοχής.

Η μέρα άρχισε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κτήμα Αβαντίς (Avantis Estate) όπου ενημερώθηκαν μιλήσανε για τις διαδικασίες παραγωγής των εξαιρετικών κρασιών της επιχείρησης και μετά ανέλυσαν τη σχέση και το συνδιασμό κρασιού και φαγητού. Οι σπουδαστές έπειτα πραγματοποίησαν δοκιμές κρασιών σε 6 διαφορετικές ετικέτες.

Έπειτα επισκέφτηκαν το Amaronta Resort όπου ο υπεύθυνος, Παναγιώτης Γκουγκουλίδης παρουσίασε τις δραστηριότητες του Ομίλου, ξενάγησε τους σπουδαστές στα εστιατόρια και την κουζίνα καθώς και ανέλυσε το σύστημα κρατήσεων. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες οδηγήθηκαν στα δωμάτια του Ξενοδοχείου και παρακολούθησαν μια παρουσίαση housekeeping, των πρωτοκόλλων καθαριότητας, του στρώσιμου κρεβατιού και την αισθητική και ντεκόρ του δωματίου. Έπειτα δώθηκε πρόγευμα.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο εστιατόριο Ρεμέτζο, στην Ερέτρια του απόφοιτου του ΙΕΚ PRAXIS κου Μυτακίδη όπου πραγματοποιήθηκε wine pairing 4 ετικετών κρασιού και 5 πιάτων (μπρουσκέτα, στιφάδο θαλασσινών, ντάκος, κριθαρώτο χταποδιού και βέβαια τα περίφημα κεφτεδάκια!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδρομής και συγκεκριμμένα το Κτήμα Αβαντίς, το Αμαρόντα Hotel και τον κύριο Παναγιώτη Γκουγκουλίδη, το εστιατόριο Ρεμέτζο και τον κο Μυτακίδη, τους καθηγητές Γεώργιο Τσαπουρνιώτη και Αντώνη Σπλινή, τον συνοδο καθηγητή κο Αλέξανδρο Κριτσαντώνη και την κα Ιωάννα Ηρακλέους.

Το ΙΕΚ PRAXIS θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε τοπικές επιχειρήσεις στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προιόντων που προσφέρουν.

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US