Επίσκεψη Καλλιτεχνικών Τμημάτων του ΙΕΚ PRAXIS στο Design Lab Show και στον πολυχώρο Διακόσμησης Design Plaza

Την πρωτοποριακή εκδήλωση για το αρχιτεκτονικό, το interior και το industrial design Design Lab show, επισκέφτηκαν οι καταρτιζόμενοι των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του ΙΕΚ PRAXIS με την συνοδεία των εκπαιδευτών τους.

Design Lab Show και στον πολυχώρο Διακόσμησης Design PlazaΤο ψηφιακό «Εργαστήρι Σχεδιασμού» design-lab, «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή εργαλείο στα χέρια του σχεδιαστή (Materials), β) την ίδια την έμπνευση, άρα το αρχιτεκτονικό σχέδιο, ή το όραμα (Inspiration) και γ) το αποτέλεσμα της έμπνευσης, δηλαδή το προϊόν, ή τη δημιουργία (Objects).

Ο πολυχώρος Design Plaza είναι μια μοναδική, στην έκτασή της, παρουσίαση των Επίπλων και Συστημάτων Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής που σχεδιάζουν οι Διάσημοι Designers και παράγουν οι Μεγάλοι Οίκοι του εξωτερικού.

Μέσα από πολυθεματικά εκθετήρια παρουσιάζει τα έπιπλα των Μεγάλων Σχεδιαστών για την κατοικία, τα Συστήματα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής όπως Κουζίνες, Ντουλάπες, Συνθέσεις καθώς και τα Φωτιστικά, τα Χαλιά και άλλα αξεσουάρ για τους χώρους Σπιτιού, Γραφείου και Επαγγελματικού Χώρου.

Στον πολυχώρο λειτουργεί και το ΜΟΥΣΕΙΟ DESIGN TOY 20ου ΑΙΩΝΑ που έχει σαν σκοπό να παρουσιάσει το Design από τους Μεγάλους Σχεδιαστές, του 20ου Αιώνα. Το Μουσείο παρουσιάζει μια πλήρη Συλλογή, των Επίπλων που σχεδίασαν οι Μεγάλοι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές από την αρχή του Αιώνα, σε ενότητες χρονολογικές κατά Σχεδιαστή και κατά δεκαετία.

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US