Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος Από Τους Σπουδαστές Του PRAXIS

Στιγμιότυπα από την έκθεση του τομέα Χειροποίητου Κοσμήματος του ΙΕΚ PRAXIS που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/06. Οι σπουδαστές ττων τμημάτων Αργυροχρυσοχοΐας παρουσίασαν τη δουλειά τους και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις τεχνικές και την διαδικασία δημιουργίας κοσμημάτων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές κα Σαπφώ Σαμπατακάκη και κο Σταμάτη Παγώνη για την επιμέλεια της έκθεσης καθώς και σε όλους τους σπουδαστριές και σπουδάστριες που βοήθησαν για την πραγματοποίησή της.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ομορφιά και την μοναδικότητα ενός χειροποίητου κοσμήματος. Ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές για mass produced κοσμήματα, τα χειροποίητα ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη ποιότητα και το προσωπικό τους στυλ.

Οι σπουδές χειροποίητου κοσμήματος είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσει κανείς την δημιουργική του πλευρά. Η σχολή του ΙΕΚ PRAXIS παρέχεί όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές για τον σχεδιασμό και την κατασκευή μοναδικών κοσμημάτων. Οι σπουδαστές μαθαίνουν τον τρόπο επεξεργασίας και τη χρήση διαφόρων υλικών, όπως χρυσός, ασήμι, πολύτιμοι λίθοι και άλλα. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν διάφορες τεχνικές, όπως το χάραξη, το σμίλευμα και η πέτρωση, που επιτρέπουν τη δημιουργία μοναδικών σχεδίων.

Οι σπουδές χειροποίητου κοσμήματος παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός επαγγέλματος με πάθος. Όσοι επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτήν την καριέρα μπορούν να δουλέψουν σε κοσμηματοπωλεία, να ανοίξουν τα δικά τους εργαστήρια ή ακόμη και να γίνουν ανεξάρτητοι σχεδιαστές κοσμημάτων. Αυτό τους παρέχει την ευελιξία να ακολουθήσουν την δημιουργικότητά τους και να δημιουργήσουν μια επιχείρηση που αντανακλά τον προσωπικό τους χαρακτήρα και στυλ.

Οι τάσεις και οι τεχνικές στον χώρο των κοσμημάτων εξελίσσονται διαρκώς, και οι επαγγελματίες χρειάζονται να είναι ενημερωμένοι και να αναπτύσσουν συνεχώς τις δεξιότητές τους. Η εκπαίδευση στο χειροποίητο κόσμημα παρέχει αυτήν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στον κλάδο.

Τέλος, τα χειροποίητα κοσμήματα είναι κάτι περισσότερο από απλά αντικείμενα ομορφιάς. Έχουν συναισθηματική αξία και μπορούν να γίνουν σύμβολα αγάπης και μνήμης. Ένα χειροποίητο κόσμημα μπορεί να εκφράσει την προσωπικότητα, το στυλ και την ιστορία του φορέα του. Σπουδάζοντας χειροποίητο κόσμημα, κάποιος αποκτά τη δυνατότητα να δημιουργήσει αυτά τα μοναδικά κομμάτια που θα μείνουν με τους ανθρώπους για πάντα.

Μάθε Περισσότερα Για τη Σχολή Χειροποίητου Κοσμήματος Του ΙΕΚ PRAXIS: https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/technikos-cheiropoiitou-kosmimatos/

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US