Jose Olivier

Pastry Chef

  • Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε την εκπαίδευση στο κολέγιο Ferrandi and at the Jf
  • confectionary. Joubin στο Παρίσι.
  • Μετά την στρατιωτική του θητεία εργάστηκε στα γνωστά ζαχαροπλαστεία  Gerard Mulot στο Παρίσι όπου για δυο χρονιά είχε την ειδικότητα του Τεχνικού Διακόσμησης γλυκών.
  • Αργότερα εργάστηκε στο φημισμένο εστιατόριο L 'oasis στο Παρίσι (2 αστέρια Michelin) όπου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με το πασίγνωστο chef Francois Raimbaut.
  • Η αγάπη του για την Ζαχαροπλαστική τον έφερε στην Ελλάδα όπου για πολλά χρόνια συνεργάστηκε για γνωστές επιχειρήσεις επισιτισμού και ζαχαροπλαστικής δημιουργώντας ευρεία γκάμα νέων προϊόντων. 
  • Ειδικευμένος στην τεχνολογία ζαχαροπλαστικής έχει διδάξει στην σχολή Le Monde και έχει διατελέσει σαν εξωτερικός συνεργάτης και σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.    

 

Επαγγελματική Εμπειρία

 

CHEF Ζαχαροπλάστης - 05-2010 / Σήμερα

Φούρνοι ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Production for 5 shops

Παραγωγή για 5 καταστήματα με ομάδα 14 συνεργατών

 

CHEF Ζαχαροπλάστης - 11-2007 / 02-2008

ZONAR’S CAFFE D’ATHENES

Σύμβαση 3 μηνών  - Υπεύθυνος ανάπτυξης νέων προϊόντων με συμμέτοχη επταμελούς ομάδας.

 

CHEF Ζαχαροπλάστης - 06-2005/ 07-2007

Φούρνοι ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Παραγωγή για 5 καταστήματα με ομάδα 6 συνεργατών

 

CHEF Ζαχαροπλάστης (υπεύθυνος ανάπτυξης νέων προϊόντων)   - 06-2003/ 02-2005

Ζαχαροπλαστεία Μέλισσα

(Συνεργάτης της εταιρίας  VALRHONA)

 

Τεχνικός σύμβουλος επίδειξης  - 01-2001/ 07-2004

OLYMPIC FOOD COMPANY

 

PATISSERIE GERARD MULOT (ΓΑΛΛΙΑ) - 03-1987 / 05-2000

Restaurant l’oasis  CANNE LA NAPOULE

PATISSERIE J.F JOUBIN RUE DE VAUGIRARD

 

 

Εκπαίδευση Κατάρτιση

  • COURT DE SUCRE D’ART ECOLE J.FERRANDI
  • Σεμινάρια  VALRHONA ART DU CHOCOLAT
  • Σεμινάρια VALRHONA ENTREMET D’ETE
  • Σεμινάρια  CHEZ PELTIER

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία