Γεώργιος Τσαπουρνιώτης

Οινολόγος-Χημικός

 

  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ του Τμήματος ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

17/06/2004 –ΣΗΜΕΡΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΩΣ ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΠΟΤΩΝ, ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ- ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «POLLUTION CHEMISTS - ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΦΡΙΖΗ 1) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ELOT EN ISO/IEC 17025:2005.

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ LEONARDO DA VINCI ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ‘ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΙΝΩΝ’, ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ,  ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 17/07/05-30/07/05.
  2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ LEONARDO DA VINCI ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ‘ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΝΩΝ’, ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 40 ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 24/01/10-06/02/10.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία