Γεώργιος Τσαπουρνιώτης

Οινολόγος-Χημικός

 

  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ του Τμήματος ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

17/06/2004 –ΣΗΜΕΡΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΩΣ ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΠΟΤΩΝ, ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ- ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «POLLUTION CHEMISTS - ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΦΡΙΖΗ 1) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ELOT EN ISO/IEC 17025:2005.

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ LEONARDO DA VINCI ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ‘ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΙΝΩΝ’, ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ,  ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 17/07/05-30/07/05.
  2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ LEONARDO DA VINCI ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ‘ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΝΩΝ’, ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 40 ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 24/01/10-06/02/10.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία