Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην επιχείρηση εξοπλισμού εστίασης Exoplismos online

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην επιχείρηση εξοπλισμού εστίασης https://www.exoplismosonline.gr/, πραγματοποίησαν οι σπουδαστές τουρισμού και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS στο πλαίσιο του μαθήματος «εξοπλισμός εγκαταστάσεων» με καθηγητή τον Νίκο Ντάνο. Ο Νίκος Ραπτόπουλος μίλησε στα νέα παιδιά για τον εξοπλισμό, τους έξυπνους φούρνους και όλες τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές.

Η επιχείρηση www.exoplismosonline.gr με δικά τους λόγια:

Η MDE EXOPLISMOS MON. ΙΚΕ γνωστή με το διακριτικό τίτλο EXOPLISMOS ON LINE, σαν φυσικό κατάστημα και www.exoplismosonline.gr σαν ιντερνετικό κατάστημα είναι η εξέλιξη της εταιρείας που ίδρυσε ο Νίκος Ραυτόπουλος το 2008 και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης μέχρι και σήμερα.

Η εταιρεία μας είναι, ήταν και θα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών στο χώρο της μαζικής εστίασης και διαθέτει εξοπλισμό για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, εργαστήρια, δηλαδή για όλο το HO.RE.CA.

Τα τμήματα της επιχείρησης μας αποτελούν μια κάθετη μονάδα συντελώντας έτσι σε μια ολοκληρωμένη κάθετη επιχείρηση εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε τμήμα ανοξείδωτων κατασκευών, τμήμα εξοπλισμού εστίασης παντός είδους, μεταχειρισμένα και καινούργια, τμήμα αναλώσιμου εξοπλισμού, τμήμα σέρβις, τμήμα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και μελέτης.

Η MDE είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας μεταξύ άλλων των παρακάτω κορυφαίων εργοστασίων παραγωγής εξοπλισμού μαζικής εστίασης, DESCO group ILSA, DEXION group ITW, MAXIMA, ALPHATECH group LAINOX, TECNODOM, INFRICO, SIGMA, LAVA ROSSA, VENIX, ZEYBEK, COLDLINE, COOLHEAD, SIRMAN, NTF – BREMA, SISTEMA PROJECT, BAKEOFF, PIRA, KOPA, CAB, ARILEX, CASTA, SARO, JKS, MEC, SAP, FRAMEC, FAV VOLANO και αλλων οίκων.

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US