Δωρεάν Σεμινάριο MARKETING και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Δωρεάν Σεμινάριο MARKETING και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Αποκλειστικά για τους σπουδαστές Οικονομίας, Διοίκησης, Ναυτιλιακών, Λογιστικής του ΙΕΚ PRAXIS

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) είναι πλέον αναπόσπαστο στοιχείο της εικόνας κάθε σοβαρής και ανερχόμενης επιχείρησης.
Μέσω της ΕΚΕ ενσωματώνεται στην εταιρική κουλτούρα η λογική ότι η επιχείρηση πρέπει να επιστρέφει στην κοινωνία και στο περιβάλλον ένα τμήμα των χρημάτων που διαθέτουν οι καταναλωτές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

Πώς τα τμήματα marketing και τα στελέχη διοίκησης της κάθε επιχείρησης μπορούν να ενσωματώσουν αποτελεσματικά την προτεραιότητα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην εταιρική κουλτούρα;

Αυτό ακριβώς δίδαξε στους σπουδαστές Οικονομίας Διοίκησης του ΙΕΚ PRAIS, ο κος Δημήτριος Μπαρλάς, Branding και Marketing Strategist , Founder & Managing Director της εταιρείας EVOKERS MARKETING Ltd.

Ο Δημήτρης Μπαρλάς σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και κατέχει MBA σε Leadership και International Trade. Διετέλεσε επί σειρά ετών Global Marketing Manager σε πολυεθνικές εταιρίες, όπου εφαρμόζοντας στοχευμένες στρατηγικές marketing ανά χώρα και περιοχή, συνέβαλε στη συνεχή αύξηση των εσόδων τους έως και 400%. Επίσης διετέλεσε εκτελεστικό μέλος σε διοικητικά συμβούλια πολυεθνικών εταιριών. Το 2018 ίδρυσε την εταιρία evokers η οποία εξειδικεύεται στο στρατηγικό branding και marketing, έχοντας ως κύριο στόχο να βοηθήσει εταιρίες να επικοινωνήσουν το brand τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αυξήσουν το μερίδιο τους στην αγορά.

Αληθινές Σπουδές Οικονομίας – Διοίκησης;
Καντο πράξη

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US