Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών από τους Β. Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS, στο Street Food Festival

Δημιουργική απάσχόληση από τους Βοηθούς Βρεφονηπιοκόμους. Το Street Food Festival δεν ήταν μόνο για τους μεγάλους, οι μικροί φίλοι του PRAXIS πέρασαν ΤΕΛΕΙΑ με δημιουργική απασχόληση από το έμπειρο team μας. Με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ Praxis, του παιδαγωγού και καθηγητή του ΙΕΚ PRAXIS Δημήτριου Βρούβα και την συμμετοχή των σπουδαστών από την ειδικότητα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου, οι μικροί φίλοι μας διασκέδασαν, δημιούργησαν, έμαθαν νέα πράγματα και πέρασαν υπέροχα στον προφυλαγμένο χώρο στον κήπο του Κόκκινου Σπιτιού . Πάντα με την διαρκή επίβλεψη από τους παιδαγωγούς του ΙΕΚ.

Κάθε μέρα του τριημέρου ήταν γεμάτη από ψυχοκινητικές δραστηριότητες, μουσικοκινητικά παιχνίδια, face painting, ομαδικά υπαίθρια παιχνίδια, κατασκευή κοσμημάτων με χάντρες, μπαλόνια, ζωγραφική και γλυπτική με πλαστελίνη! Και κυρίως χαλαρώσαμε, διασκεδάσαμε και κάναμε νέους φίλους!

Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών     Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών     Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών

Ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και Κέντρα με Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών;

Στο ΙΕΚ Βρεφονηπιοκομίας PRAXIS, οι Σπουδές Παιδαγωγικών αποκτούν το πραγματικό τους περιεχόμενο. Με επιμονή στην Πρακτική Εμπειρία (hands on experience), από τις πρώτες κι όλας ημέρες των σπουδών, με ζωντανές μελέτες περιπτώσεων, με υπερσύγχρονα εργαστήρια και εξοπλισμό και με την πιο δυνατή ομάδα Βρεφονηπιοκόμων, Νηπιαγωγών, Μουσικοπαιδαγωγών και Ψυχολόγος, οι σπουδαστές Παιδαγωγικών του  ΙΕΚ PRAXIS, κάνουν την πρώτη πράξη της επαγγελματικής τους επιτυχίας.

Μάθετε Περισσότερα Για Τη  Σχολή Βρεφονηπιοκομίας-Εργοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS

Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Βρεφονηπιοκομίας-Εργοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US