Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Club Med Lab

O διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος Club Med, ο οποίος διαθέτει 70 all-inclusive luxury resorts, στις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο διοργανώνει έναν διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής,με την ονομασία Club Med Lab ο οποίος απευθύνεται σε σχολές μαγειρικής και τις προσκαλεί να συμμετάσχουν με ομάδες σπουδαστών και πτυχιούχων που αποφοίτησαν πρόσφατα.
Ο διαγωνισμός:
Ομάδες 2-3 ατόμων που αποτελούνται από σπουδαστές ή πρόσφατα απόφοιτους της σχολής μαγειρικής συμμετάσχουν στη δημιουργία ενός “catering offer” ενός διεθνούς ξενοδοχείου διακοπών.
Η πρόκληση: η δημιουργία μιας ισορροπημένης και διαφοροποιημένης προσφοράς για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, σε ένα περιβάλλον All Inclusive/free service μπουφέ.
Οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα πρέπει να διαλέξουν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω θέματα για να απεικονίσουν τις ιδέες τους:
-Food & Beverage offer
-Οργάνωση και εξυπηρέτηση μπουφέ,
-Δημιουργία ομάδας και πρόσληψη προσωπικού
– Ελεύθερο θέμα για να σκεφτούν “out of the box”.

Το έπαθλο :
Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι all-inclusive στο Club Med με συνοδό έναν εκπρόσωπο της σχολής.
Ολοι οι φιναλίστ θα είναι τυχεροί γιατί θα κληθούν να κάνουν pitch στο resort μπροστά σε μια μεγάλη κριτική επιτροπή επαγγελματιών του χώρου ,παρουσία του εκπροσώπου της σχολής τους. Όλοι θα φύγουν με όμορφες αναμνήσεις και πολυάριθμα βραβεία.

Η διαγωνισμός αποτελείται από τα εξής στάδια:

– Πρώτη φάση επιλογής – πριν από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 στις 2:00 μ.μ.: υποβολή του project από την ομάδα στην πλατφόρμα: www.clubmedlab.com (> link: https://www.agorize.com/fr/challenges/club-med-lab3?lang=en)

– Δεύτερη φάση επιλογής – από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023: οι επιλεγμένες ομάδες παράγουν 3 λεπτά βίντεο.

Στο τέλος αυτού του σταδίου, το πολύ 4 projects επιλέγονται από την κριτική επιτροπή και 1 ομάδα εκλέγεται από το κοινό μέσω ψηφοφορίας στην πλατφόρμα από τις 7 έως τις 14 Μαρτίου 2023.

– Ο τελικός – αρχές Απριλίου 2023: οι πέντε ομάδες φιναλίστ καλούνται να παρουσιάσουν το project τους ενώπιον μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από επαγγελματίες του κλάδου, μέλη του Top Management του Club Med και έναν εκπρόσωπο της σχολής τους.

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US