Χορηγία της Αλλαντοποιίας ΠΑΝΤΕΡΗ στο ΙΕΚ PRAXIS

Όταν γύρω σου ξετυλίγονται τόσες μαγικές συνταγές πώς να μην κάνεις το ταλέντο σου μεράκι, και το μεράκι… αυθεντία;

Έτσι κι ο Παναγιώτης Παντέρης, γεννημένος στην Ίμβρο του προηγούμενου αιώνα, μυείται στα μυστικά της παραδοσιακής ανατολίτικης αλλαντοποιίας στα καλύτερα εργοστάσια της Κωνσταντινούπολης. Κατέχοντας τα μυστικά των παραδοσιακών αυθεντικών συνταγών των Ελλήνων της Πόλης, τα μεταφέρει στην Ελλάδα.

Το 1970 ιδρύει μια αρχικά, μικρή αλλά σύγχρονη για την εποχή της μονάδα αλλαντικών, μετουσιώνοντας την πείρα του σε τέχνη, παράγωντας Πολίτικο Σουτζούκι και Παστουρμά, προϊόντα τα οποία έκαναν την εταιρία να ξεχωρίσει.

ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

Προϊόντα που ξεχωρίζουν όπως το σουτζούκι, το προσούτο μοσαχάρι, το σαλάμι αέρος, τα λουκάνικα, η γαλοπούλα και τα εξαιρετικής νοστιμιάς καπνιστά κομμάτια εκλεκτού κρέατος (μπριζόλα, κότσι, λαιμός, πανσέτα κλπ), όλα όμως τα προϊόντα έχουν το άρωμα του εκλεκτού που το ορίζει η ποιότητα των πρώτων ύλών, ο τρόπος παρασκευής.

Σε εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 6000 τμ. που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και με τεχνολογία νεότερης γενιάς, εφαρμόζοντας πιστοποιημένα σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ΙSO 22000 & HACCP), κάνουν πράξη την υπόσχεσή στον καταναλωτή: ποιοτικά αλλαντικά με αυθεντική γεύση.

 

Σαν PRAXIS θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Παντέρης για την ευγενική χορηγία των προϊόντων της στα τμήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις δημιουργίες των σπουδαστών με τα πεντανόστιμα προιόντα τους.

 

 

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US