Ημέρες Καριέρας 2023 για τους σπουδαστές ΙΕΚ PRAXIS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας 2023 του PRAXIS. Οι Ημέρες Καριέρας 2023 για σπουδαστές του PRAXIS είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για σπουδαστές και νέους επαγγελματίες να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο κόσμο της εργασίας και ιδιαίτερα στον κλάδο του Τουρισμού και Επισιτισμού.

Μέσα από συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και ευκαιρίες δικτύωσης με επαγγελματίες του κλάδου, αυτή η αποκλειστική εκδήλωση προσφέρει στους σπουδαστές μια σαφή εικόνα για την τρέχουσα κατάσαση στον τουριστικό και επιστιτιστικό κλάδο.

Για δύο μέρες οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις με εργοδότες, παρακολούθησαν ομιλίες και παρουσιάσεις από στελέχη προσωπικού από κορυφαίες επιχειρήσεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις Domes Resorts & Reserves, Algοοs, KANAVA HOTELS AND RESORTS, ZEUS INTERNATIONAL A.E., Atlantica Hotels, BRAIN HOTEL, AMARONDA, ONUKI, Grecotel, Rosebay Hotel, AQUILA, Marbella, Albatross Hotel, Paros Agnanti Resort, Soros Beach ROOMS & SUITES, BIANCO NERO – ΚΩΣ, Hyatt Inclusive collection, NEFELI – SKYROS, AMARONDA – ΕΡΕΤΡΙΑ, ALERO SKYROS RESORT, Meeting Point Hotels και τους συνεργάτες τους που συμμετείχαν στις career days 2023.

 

     

Για μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της φιλοξενίας και του επισιτισμού δεν είναι μόνο απαραίτητη η σκληρή δουλειά αλλά είναι σημαντικό οι σπουδαστές και απόφοιτοι να επικεντρωθούν τόσο στην ανάπτυξη μοναδικών δεξιοτήτων όσο και χαρακτήρα. Η δημιουργία συνδέσεων με ανθρώπους στο ευρύτερο κλάδο οδηγεί συχνά σε απροσδόκητες ευκαιρίες, τις οποίες στη συνέχεια μπορούν να τις αξιοποιήσουν δημιουργικά άτομα που είναι πρόθυμα να πάρουν ρίσκα και να βγουν έξω από τη ζώνη άνεσής τους.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στις ημέρες καριέρας παρείχαν πρακτικές συμβουλές όπως η εκμάθηση τεχνικών προσωπικής διαχείρισης, η τελειοποίηση των δεξιοτήτων εξυπηρέτησης πελατών, η κατανόηση της οικονομικής ευθύνης και ταυτόχρονα ενημέρωσαν σχετικά με τις τάσεις του κλάδου στη νέα σεζόν.

 

Η Διαδικασία για ενημέρωση θέσεων είναι ανοιχτή για όλους τους απόφοιτους του ΙΕΚ PRAXIS και για όλους τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS τόσο κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας όσο και στον κλάδο του επισιτισμού και της ευεξίας – spa.

H ενημέρωση γίνεται από το Γραφείο επαγγελματικού προσανατολισμού που λειτουργεί στο ΙΕΚ PRAXIS  από Τετάρτη  έως Παρασκευή Πληρ. 2221074005

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US