Asian Food; #KantoPraxi

Asian Food; #KantoPraxi !

Οι σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό sushi workshop με την χορηγία της Cardinal. Μετά την ολοκλήρωση του workshop, οι σπουδαστές επισκέφτηκαν την κουζίνα παρουσιάσεων της Cardinal στο κατάστημα Wok shop στην Κηφισιά.

Εκεί ειχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και δουν από κοντά όλη την γκάμα ασιατικών προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις κουζίνες τους.

 

Λίγα Λόγια Για Την Cardinal

H Cardinal SA ιδρύθηκε το 1994 και από πολύ νωρίς αποτέλεσε τον απόλυτο προορισμό στο χώρο των Ασιατικών τροφίμων (για εστίαση και λιανική) & Ασιατικών σκευών σερβιρίσματος και μαγειρέματος στην Ελλάδα. Προσφέρei τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της χονδρικής πώλησης τροφίμων, super market, εστιατόρια, catering, mini market, ξενοδοχεία. Εισάγει όλα τα δημοφιλή Asian Food Brands ανά χώρα προέλευσης, δημιουργεί Cardinal branded προϊόντα σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά ότι νέα τάση εμφανίζεται στην παγκόσμια αγορά.

 

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US