#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Σεμινάριο Χειροποίητης Σφολιάτας


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Διάρκεια5 Ωρες
  • ΣυχνότηταΜία Φορά

Μάθετε όλα τα μυστικά της χειροποίητης σφολιάτας από τον pastry chef Δημήτρη Παπαντωνίου.
Η καλή σφολιάτα είναι από τα βασικά συστατικά επιτυχίας κάθε ζαχαροπλαστείου/φούρνου.

Στο σεμινάριο μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν:

  • Κρουασάν Βουτύρου
  • Κρουασάν Σοκολάτας Danish
  • Σφολιατοειδή
  • Λουκανικοπιτάκια
  • Σπανακοπιτάκια
  • Zαμπονοτυροπιτάκια
  • Vol-au-vent (φωλιές σφολιάτας)
  • Σε  ήδη εργαζόμενους στον κλάδο της Ζαχαροπλαστικής,
  • Σε αποφοίτους σχολών Αρτοποιϊας – Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να επεκτείνουν τους ορίζοντες των γνώσεων και δεξιοτήτων τους
  • Σε κάθε επαγγελματία της ΑρτοΖαχαροπλαστικής που θέλει να γνωρίσει νέες τεχνικές.
  • Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς:
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.
  • Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν τις τεχνικές γύρω από τη χειροποίητη σφολιάτα καθώς και μια ποικιλία χρήσιμων συνταγών.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US